Blod, sex og kunst fra Flaming Lips

Naken kvinne kuttes opp av maskerte gærninger som lager kunstverk av alt blodet, mens en ivrig apekatt observerer det hele. Og er den digre, hårete ballen bildene mates inn i det det ser ut som? Sjekk Flaming Lips’ forsøk på å toppe Lady Gaga og M.I.A. sine siste videofremstøt. Det kan synes som om en […]

Skrevet av:
Publisert 11:25 15 juni, 2010
Fra Flaming Lips' nye musikkvideo. Foto: Screenshot

Fra Flaming Lips' nye musikkvideo. Foto: Screenshot

Naken kvinne kuttes opp av maskerte gærninger som lager kunstverk av alt blodet, mens en ivrig apekatt observerer det hele. Og er den digre, hårete ballen bildene mates inn i det det ser ut som? Sjekk Flaming Lips’ forsøk på å toppe Lady Gaga og M.I.A. sine siste videofremstøt.

Det kan synes som om en gjennomarbeidet musikkvideo er en gjenoppdaget nøkkel til å få oppmerksomhet i disse dager: M.I.A.s eksepsjonelt brutale filmatisering av «Born Free» vakte berettiget oppsikt her forleden, mens Lady Gagas «Alejandro» fikk nettsidene hennes – og våre – til å skjelve av begeistret overbelastning.

Nå kaster erkeeksentrikerne i The Flaming Lips seg inn i kampen med en video som inneholder flere potensielt støtende elementer – nakenhet, kutting med skalpell, blodstenkt surrealisme – men også bandets nærmest patenterte kombinasjon av syrete skjønnhet og livsbejaende galskap. Du får bare passe på å lukke døren til kontoret når du spiller den av.

The Flaming Lips: «The Sparrow Looks Up At The Machine»:

Tags: , , , , , ,

Del "Blod, sex og kunst fra Flaming Lips"
 

1 kommentar på “Blod, sex og kunst fra Flaming Lips”

  1. [...] Island – 8PM EST (02.00) The Flaming Lips – 9:15PM EST [...]

Legg igjen en kommentar