Arild Buli: Quartfestivalen er konkurs

Arild Buli melder at Quart er slått konkurs, noen få minutter før han skal i tingretten. Tidligere Quart-ansatte har trukket Buli for retten, etter å ha ventet forgjeves på lønn de mener de har krav på. I alt skal lønnskravet være oppe i 3 millioner kroner, og Buli innrømmer at han ikke har penger til […]

Skrevet av:
Publisert 14:51 5 oktober, 2009

arild-buli-02

Arild Buli melder at Quart er slått konkurs, noen få minutter før han skal i tingretten.

Tidligere Quart-ansatte har trukket Buli for retten, etter å ha ventet forgjeves på lønn de mener de har krav på. I alt skal lønnskravet være oppe i 3 millioner kroner, og Buli innrømmer at han ikke har penger til å betale kravet.  Totalt skal kravene til boet etter Quart være oppe i 15 millioner, og Buli selv sier nå at selskapene Quart Event og Quart Service blir slått konkurs.

Tidligere i år meldtes det at Quart gikk 15 millioner i underskudd, senere skulle det vise seg at det reelle underskuddet var nær det dobbelte.

Allerede før årets festival begynte konkursryktene å surre, men den gang uttalte Buli at det hele var medieskapt og uten rot i virkeligheten. Også etter de første dagene med store logistiske problemer og sviktende billettsalg var Buli presset mot veggen.

Her kan du lese hvorfor programleder Asbjørn Slettemark mener Parken-festivalen er verdt å lære av.

Og her kan du lese hva journalist Andreas Øverland mente om fjorårets massive festivalunderskudd.  

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Arild Buli: Quartfestivalen er konkurs"

Legg igjen en kommentar