Bildet som aldri blei tatt: Lars Ulrich fra Metallica og Justin Bieber. Foto: Scanpix/Reuters/AFP. Fotofikling: Jørn Gjersøe, NRK.

Bildet som aldri blei tatt: Lars Ulrich fra Metallica og Justin Bieber. Foto: Scanpix/Reuters/AFP. Fotofikling: Jørn Gjersøe, NRK.

Årets dårligste spøk?

Man kan undres over hva Metallica-fansen hadde sagt om dette blei noe av …

Skrevet av:
Publisert 11:38 19 desember, 2011
Metallica og Lou Reed. Foto: Promo.

Metallica har ikke fått mye positiv omtale for sitt samarbeid med Lou Reed. Foto: Promo.

Metallica har fått mye oppmerksomhet den siste tiden for sitt samarbeid med Lou Reed og albumet Lulu, men kanskje mest av den negative sorten. Antagelig kunne noen få av den yngre garde Metallica-fans fått en tidlig julepresang om spøken Lars Ulrich planla hadde blitt gjennomført på ordentlig, mens veteranene i fanskaren trolig hadde fått enda flere grå hår.

Les også:

I kjølvannet av Reed-samarbeidet snakker nemlig bandet ut i The Daily Telegraph, og forteller at en fan hadde et ønske om å møte dem da de nylig spilte i Paris. Men ikke en hvilken som helst fan; det var snakk om tenåringsidolet Justin Bieber.

Dessverre (eller heldigvis?) brøyt bilen til Justin Bieber sammen på vei til møtet, som dermed ikke blei noe av.

- Vi hadde planer om å få tatt et bilde med Justin og annonsere at han var med i vårt neste prosjekt. Det skulle bestå av Lou Reed, Metallica og Justin Bieber. Kan du tenke deg? Fansen ville gått fullstendig amok, sier Ulrich til The Telegraph.

- Folk har allerede beskyldt oss for å forråde metalen ved å samarbeide med Lou (Reed). Bare vent til de får høre hva vi kan få til sammen med Bieber, tuller han videre.

Tags: ,

Del "Årets dårligste spøk?"
 

12 kommentarer på “Årets dårligste spøk?”

 1. …den dagen brenn æ alle Metallica platan mine…..

 2. Ohhhh….Det prosjektet hadde blitt boikottet tvert..Men jeg, til tross for at det er Bieber vi snakker om og jeg er alt for gammel til å like den type fløtepuser og jeg er dedikert til metal, så synes jeg Metallica er kule som tør å provosere folket litt..

  At folket mener de forådet metalen med LULU prosjektet er bare toppen av idioti, at de vil leke litt, greit for meg, jeg trenger ikke å kjøpe plata, ei høre på den. Men Bieber? Da hadde jeg spydd i vinkel..Går ned tre kg hver gang jeg ser bildet av den gutt-kvælpen der!

 3. Anonym sier:

  Metallica vilklarer å holde takten med Justin på trommer

 4. de er heldig som kan leve på historien sin.. 

 5. Anonym sier:

  Ja de burde klippe håret sitt enda kortere og spille in musikk med han talentløse fjåtten bevern.

 6. Anonym sier:

  La nå Metalgutta leke litt. Plata med Lou Reed stinket - greit nok, men det må være lov til å prøve noe nytt.
  Denne plata kan unngås for eksempel ved aldri å høre på den :-) ….

 7. dragealv sier:

  Jeg foretrekker absolutt metal-sjangeren, men jeg synes likevel at det blir utrolig lite voksent å snakke om boikott av andre Metallica-skiver fordi de skulle finne på å «forråde» sin egen sjanger og samarbeide/leke seg med andre genre og artister, spøk eller alvor. Lars Ulrich må gjerne iføre seg rosa prinsessekostyme, synge Teletubby-introen og bli programleder i barne-tv for min del, den gamle musikken blir vel ikke noe dårligere av den grunn?

 8. Metallica+Justin Bieber = Never gonna happen!

 9. Det ville vel ha blitt litt av et omdømmetap for Justin Bieber.

 10. [...] også: Årets dårligste spøk? Bieber med dobbel rekord Musikkens største turnoff Lei av Justin [...]

Legg igjen en kommentar