Andrew Bird og The Bronx på Lydverket

Det koker i hovedstaden. Landskamp, jazzfestival, Melafestivalen og Øya. Lydverket har for anledningen studio midt i vellinga, fra Youngstorget i Oslo-sentrum. Vi byr på en fullstappa time med gjester, anmeldelser og rykende fersk festivalmusikk klokka åtte. Andrew Bird fra Chicago er ikke bare en racer på å plystre, men har også utgitt fortreffelige sanger siden […]

Skrevet av:
Publisert 15:05 12 august, 2009
Andrew Bird på Lydverket onsdag kveld. Foto: Cameron Wittig/promo

Andrew Bird på Lydverket onsdag kveld. Foto: Cameron Wittig/promo

Det koker i hovedstaden. Landskamp, jazzfestival, Melafestivalen og Øya. Lydverket har for anledningen studio midt i vellinga, fra Youngstorget i Oslo-sentrum. Vi byr på en fullstappa time med gjester, anmeldelser og rykende fersk festivalmusikk klokka åtte.

Andrew Bird fra Chicago er ikke bare en racer på å plystre, men har også utgitt fortreffelige sanger siden midten av 90-tallet. Sist hørte vi han på albumet Noble Beast, mens i kveld kan vi oppleve han in concert i Oslo. Først, selvsagt, kommer han og spiller hos oss for deg.

Det gjør også Portland-bandet Blitzen Trapper, det smått eksperimentelle folkbandet som gir ut platene sine på det igjen imponerende friske plateselskapet Sub Pop. Og, de kan sine akustiske livefremførelser, som de skal demonstrere i aften.

Vi får dessuten noen av ukas mer hardtslående, festivalaktuelle band i tale. The Bronx og thrash metal-fenomenet Municipal Waste er i landet!

Anmeldelser fra Øyafestivalen kan du allerede lese på nettsidene våre, og mangfoldig flere vil strømme ut etter hvert som festivalen går sin gang. I kveld kan du dessuten høre anmelder Marius Asp gi sin vurdering av Kåre & The Cavemens festivalgig, og høre musikk fra denne ene, eksklusive konserten deres.

Gjett hvem? Foto: myspace.com/municipalwaste

Gjett hvem? Foto: myspace.com/municipalwaste

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Andrew Bird og The Bronx på Lydverket"

Legg igjen en kommentar