50 Cent med extreme makeover

For å spille rollen som amerikansk fotballstjerne med kreftdiagnose har den ellers så veltrente 50 Cent ofret  musklene for kunsten. I Things Fall Apart spiller 50 Cent – eller Curtis Jackson som han egentlig heter – en fotballspiller på collegenivå, som altså rammes av kreft. Jackson er også produsent for filmen og har vært med […]

Skrevet av:
Publisert 11:54 27 mai, 2010
50 cent ofrer muskler og image for filmrolle (foto: thisis50.com)

50 cent fra filminnspilling (t.v.), og slik vi er vant til å se ham (foto: thisis50.com)

For å spille rollen som amerikansk fotballstjerne med kreftdiagnose har den ellers så veltrente 50 Cent ofret  musklene for kunsten.

I Things Fall Apart spiller 50 Cent – eller Curtis Jackson som han egentlig heter – en fotballspiller på collegenivå, som altså rammes av kreft. Jackson er også produsent for filmen og har vært med og skrevet manus. Mario Van Peebles er regissør for den potensielle tårepersen.

Filmingen startet i delstaten Michigan denne måneden, men før den tid har rapperen (og skuespilleren) gått ned 65 amerikanske pund, som tilsvarer ca. 30 kilo.

I følge filmbransjebladet Variety har Jackson fått til vekttapet takket være en flytende diett og tre timer på tredemølla hver dag i to måneder. Og da ender du opp som dette:

50 cent (foto: thisis50.com)

Bildene fra filmsettet viser en helt annen 50 Cent enn muskelbunten som eksploderte på rapscenen i 2003 med «In Da Club» og en dertilhørende video med scener fra treningsstudio:

[youtube 5qm8PH4xAss]

Tags: , ,

Del "50 Cent med extreme makeover"
 

2 kommentarer på “50 Cent med extreme makeover”

  1. [...] Les også: 50 Cent med extreme makeover [...]

  2. [...] Les også: 50 Cent med extreme makeover [...]

Legg igjen en kommentar