50 Cent lover å komme med ny skive i november. Foto: Scanpix/AP Photo/Victoria Will.

50 Cent lover å komme med ny skive i november. Foto: Scanpix/AP Photo/Victoria Will.

50 Cent i november

50 Cent er en travel mann, men hevder han skal rekke å få ut sitt neste album i november. Så blir det film igjen.

Skrevet av:
Publisert 12:37 21 september, 2011

Å påstå at rapperen 50 Cent er en svært travel mann er ingen overdrivelse. Ikke bare vil han hjelpe de sultrammede i Afrika og ikke bare har han et nytt album ferdig som han snart skal gi ut; nå skal 50 Cent også være med i en ny storfilm.

50 Cent. Foto: Scanpix/Reuters.

50 Cent kan mer enn bare å rappe; han er skuespiller og forsøker å gjøre noe med sulten i Afrika. Foto: Scanpix/Reuters.

Rapperen debuterte som skuespiller i filmen Get Rich or Die Tryin’ i 2005. Etter det har det blitt flere mindre roller i filmer og tv-serier.

Les også: 50 Cent med extreme makeover

I filmen The Frozen Ground skal Curtis «50 Cent» Jackson spille hallik og møter selveste Nicolas Cage på det store lerrettet, melder Assosiated Press. Filmen skal være basert på en historie fra virkeligheten, om seriemorderen Robert Hansen som tilstod 17 drap på prostituerte tidlig på 80-tallet.

Før det vil imidlertid rapmogulen ha mer enn nok med å følge opp utgivelsen av sitt, fortsatt navnløse, kommende album. Det har vært flere forsinkelser og spekulasjoner, men nå skal det være klart at plata kommer i november.

I lengre tid lå 50 Cent blant annet i krangel med plateselskapet Interscope Records og vurderte faktisk på et tidspunkt å droppe hele utgivelsen.

Men nå skal det meste ifølge nettstedet Bet.com være klart. De møtte ham i New York og fikk noen kommentarer.

- Det går bra, jeg er faktisk ferdig – jeg har akkurat gjennomført mikseprosessen, sa 50 Cent.

Han kommenterte blant annet også uoverenstemmelsene med plateselskapet.

- Det handler om systemet og hvordan vi kan være på samme sted, til samme tid og bevege oss i samme hastighet. Når jeg har en samtale med noen om noe, så regner jeg med at ting blir gjennomført rett etter at vi snakket om det, forklarer han.

Men i tillegg til å sørge for sin egen musikalske karriere er også 50 Cent en politisk bevisst mann med en sosial samvittighet.

Hans Street King-prosjekt, der målet er å skaffe en milliard måltider, er godt i gang og skal til nå ha skaffet nok midler til å mette 2,5 millioner barn.

- Dersom bare én prosent av virksomheters inntekter ble gitt til veldedige organisasjoner, ville vi kunne stoppe all ekstrem fattigdom i verden, sier han i en kommentar.

Se video fra da 50 Cent lanserte sin Street King-kampanje:

Tags: , ,

Del "50 Cent i november"

Legg igjen en kommentar