Jay-Z og Kanye West utgjør sammen Watch The Throne. Foto: Scanpix

Jay-Z og Kanye West utgjør sammen Watch The Throne. Foto: Scanpix

Ønsker å ta tilbake tronen i 2012

Ifølge Jay-Z kan neste år by på både album fra ham selv, Kanye West og nok et kapittel fra samarbeidsprosjektet Watch The Throne.

Skrevet av:
Publisert 13:02 12 desember, 2011

Etter Kanye Wests kolossale mesterverk av fjoråret, My Beautiful Dark Twisted Fantasy, slo Jay-Z og Kanye sine egoer og hav av dollarsedler sammen for å lage deres første samarbeidsalbum.

De samledede kreftene resulterte i Watch The Throne, som den komplette Lydverket-redaksjonen forrige uke fant seg enige at er årets 9. beste album.

Nå sier Jay-Z i et intervju med MTV News at nok et kapittel i Watch The Throne-samarbeidet kan komme allerede i løpet av 2012. Men ikke før to andre album er på plass.

- Du kan ende opp med å se album fra Jay-Z, Kanye West og Watch The Throne i løpet av det neste året, forteller han til MTV News.

Les også:

Kanye og Jay-Z er for øyeblikket sammen på turné for å promotere det suksessfulle samarbeidsalbumet. Jay-Z påpeker samtidig at resultatet for turneen kan påvirke hvorvidt når og om et nytt Watch The Throne-album skulle komme.

Det kommer an på hvordan turneen ender. Vi – jeg sier «vi» fordi jeg er i Throne-modus – er i en veldig kreativ sone for øyeblikket, forteller han videre.

Tags: , , , ,

Del "Ønsker å ta tilbake tronen i 2012"

Legg igjen en kommentar