Apple med munnen for full?

Vi fortalte forleden om lanseringen av iMac med Intel-prosessor, som Steve Jobs lovte skulle være dobbelt så rask som sin forgjenger. På Apple sine iMac-sider er det heller ikke mye tvil om hvor mye hastighetsøkning de lover.

Den første nøytrale testen er nå ute, og det kan virke som Apple lover mer enn de kan holde…

Avsender: Eivind Grimsby Haarr

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Apple med munnen for full?

  1. Stallion Batallion sier:

    De er flinke til å bygge hype for produktene i Apple, men som du påpeker her så bør det være sammenheng mellom utsagn og virkelighet. Etter min oppfatning så er forspranget Apple har hatt på produktdesign nesten spist opp nå, og jeg tviler på at neste iMac blir noen stor suksess. På samme måte så har nok Apple vært over markedsandel toppen innen Ipod, min nesten WMA/MP3 spiller blir nok heller Creative, de har mye spennende nå.

  2. Hans sier:

    hva er begrunnelsen for at neste iMac skal floppe? antall macer solgt pr. kvartal bare øker, iMacen har fått toppkarakter i de fleste tester (inkludert noen av verdens ledende pc-tidsskrift). er det bare en simpel amatørs spekulasjoner du presenterer her, eller har du noe å fare med?

    når det gjelder design – det handler ikke om hvordan ting ser ut, det aller viktigste er hvordan ting fungerer, plassering av knapper o.l. Det skal se bra ut, men det nytter ikke hvis det mangler alt av funksjonalitet. Her ligger apple et godt stykke foran.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *