Rolf Just Nilsen! Han var morsom han!

På lørdag kåres Norges morsomste mann. Det er noen som har misforstått det. I dag var det bussjåføren. «Du, er ikke du han fra NRK?». Jo, det er riktig det, sa jeg. «Du, den listen din er helt håpløs. Ingen av dem er morsomme skjønner du». Ja, nå er det vel ikke akkurat min liste. Det er jo Gallup og det norske folk…
«Ikke snakk sånn til meg. Det er din liste»!
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 2 kommentarer

Liste på liste

Forrige lørdag var det største idrettsøyeblikk. Og det har ikke gått uapåaktet hen. Kommentarsidene våre på Topp 10 viser et høyt engasjement og ikke minst det faktum at folk ikke er enige…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Lista mi? Eller mappa mi?

I dag ble jeg stoppet i gangen. På vei til radio for å gjøre et intervju.
-Hvilke båter ligger på topp tre hos deg a?
I går ble stoppet på kjøpesenteret.
-Er ikke du han der Claus’a? Nevn de tre kuleste byene du har vært i?
Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Bånn gass på tre sylindre

Jeg er usikker på hvor gammel jeg var. Sju åtte år kanskje. Rundetidene til Sten Stensen hadde jeg forlengst knotet ned på rutepapir. Men, når skrev jeg min første liste?
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 3 kommentarer

Folk er tjukke i hue

Hva skal egentlig til for å lure folk? Noen ganger tror man jo folk er mindre begavet. De går på hva som helst. Ja, eller hvorfor ikke si det rett ut. Det finnes folk der ute som er direkte tjukke i hue.
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 3 kommentarer

Hva er Norges største idrettsøyeblikk?

Christer Fuglesang vet det neppe selv om han har familie i Norge. Men han vært der ute i verdensrommet – i vektløs tilstand. Antakelig som en hvilken som helst idrettsutøver som fullfører en bragd. Jeg mener de må da føle seg vektløse etter å ha gitt alt og vunnet. Eller?
Kanskje det er vi – du og jeg – TV-seerne som blir vektløse i rent sinne over at feil folk er på lista. At ikke riktig person vant? Jeg får si som Kåre Willoch har sagt (og det er jeg nesten skråsikker på) «Etterpåklokskap er den eneste eksakte vitenskap»
Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Julen har vært her…

Så var den over. Selv har jeg lyst å kaste ut juletreet. Rive av pynten få det ut. Bli ferdig med den. Nå er det nytt år, og julen tilhører 2006. Da setter den bedre halvdelen seg på bakbeina og forsøker seg med litt historieforklaring: «Trettonde dag jul åker julen ut». Javel, så får jeg leve med barr på stuegulvet noen dager til…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

TEST KJÆRLIGHETEN

Lørdag kveld skal vi altså teste kjærligheten. Hva slags partner er du egentlig? Det er litt med skrekkblandet fryd jeg ser fram til å ta testen selv. Det blir spennende. Men kan man egentlig teste kjærligheten – jeg mener teste kjærligheten ved hjelp av en test? Etter å ha hørt på ekspertene i noen uker må svaret blir ja.
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 30 kommentarer

Store komikere ute av Topp 10-lista

Store komikere er blitt skjøvet ned på Topp 10-lista over Norges beste komikere. De som ligger i faresonen er blant andre Øyvind Blunck, Jon Skolmen, Arve Oppsahl og Øystein Sunde.
Les videre

Publisert i Ukategorisert | Skriv en kommentar

Ønskeliste….til jul

Vi sitter og lager lister, ser på lister og jobber med lister. Topp10 skal på lufta. Hvem er morsomst i Norge, mann og kvinne? Hvem er den beste kvinnelige artisten? Hva er ditt beste TV-minne? Jeg elsker lister. Ja, ihvertfall helt til telefonen ringer og noen spør: Hva ønsker du deg til jul, kan du sette opp en ønskeliste…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 1 kommentar