Zlatan trikser med tyggegummi…helt sant!

Vi nærmer oss VM. Nye kanaler for reklame oppstår. I Sverige er Zlatan i fokus igjen. Han kranglet jo med John Carew om noen appelsiner. Og hvem som kunne flest triks og ikke minst med hva? Denne gangen er det ikke appelsiner det trikses med. Zlatan trikser med tyggegummi! Det hele er lagt opp som «et lite stykke Sverige» – eller rettere sagt en «dokumentar-film».

Det er selvføgelig en reklamestønt. Det startet med en direktesending av en av Juventus sine matcher. Ekspertkommentatoren og den tidlgiere fotballspilleren Pontus Kåmark forteller at Zlatan hadde stått på banen, spyttet den ut, for deretter å trikse den inn i munnen igjen. Det ble noen avisartikler av sånt…så glemmes det – helt til VM.

Nå kommer de uautoriserte filmene på nett – det lukter utvilsomt Nike. En slik reklame ville aldri gått å få sendt på TV, 3 minutter lang, den spres best på nett…fra mus til mus…fra blogg til blogg, og det er vel også meningen – det å treffe publikum i cyperspyce.

Innledning ved Eric Cantona. Deretter tidligere svenske ekspertkommentator og landslagspiller som forteller hva Zlatan gjorde da han så overvarmingen. Toppen er «hjemme hos intervjuet hos Pappa Sefik». Så til slutt:
Er det virkelig mulig å trikse med en tyggegummi. En gang på låret, derfra et par tre hæpp, så inn i munnen igjen. Zlatan gjør det…bare se her

:http://http://www.youtube.com/watch?v=d2OqyFPFuJI&search=juventus

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Zlatan trikser med tyggegummi…helt sant!

  1. pelle sier:

    kuuuuuul video.

  2. martin sier:

    Altså, jeg vet ikke om det er din rotete skriftlige fremstilling som er årsaken til det, eller om du faktisk mener at Pontus Kåmark er i lomma på Nike. Hvis så er du en stor …

  3. Claus sier:

    Nei, jeg tror ikke Pontus Kåmark er i lomma på Nike. Jeg synes derimot at videoen er ganske kul.

  4. PH sier:

    Fin side…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *