Utenriksministeren imponerte 3STB på Sola VGS

Nytt bilde (1)

Jonas Gahr Støre besøkte tirsdag 1. september Sola videregående skole for å snakke om hva utenrikspolitikken går ut på og hvorfor denne politikken er så viktig. Arbeiderpartiet er det eneste partiet som har hatt en representant på skolen vår, og han fikk dermed en stor mulighet til å nå ut til oss førstegangsvelgere. Gahr Støre var likevel ikke så opptatt av å fremme sitt parti før valgkampen, men mer opptatt av at alle bruker sin rett til å stemme.

Se VIDEO: Innslag fra NRK-Rogaland

Han snakket mye om finanskrisen, svineinfluensapandemien, klima og miljø og viste elevene imponerende god kunnskap. Han hadde ingen problemer med å svare på spørsmål, på blant annet flyktningproblemet i Sri Lanka, situasjonen i Burma og den meget aktuelle Kongo-saken.

Noen av oss fra bloggklassen var så heldig å få slå av en prat med Jonas Gahr Støre i skolegården før han måtte videre til Universitetet. Vi fikk et godt inntrykk av utenriksministeren vår, og han fikk kanskje med seg et par ekstra stemmer før valget!

Flere elever på skolen har gitt en positiv tilbakemelding av besøket til Gahr Støre, og han ble svært godt likt blant både elever og lærere. Det finnes få vonde ord å si om Jonas Gahr Støre. Sola videregående var heldig som fikk besøk av han, og vi ønsker han hjertelig velkommen igjen.

 

– Tonje og Siri

Dette innlegget ble publisert i Bloggklassen på Sola. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *