Finalen!

Sitter her på valgvake hos NRK Østafjells, og for en stemning det er her. Den er kanskje litt trykket, og lufta er fylt av både spenning og nervøsitet.

Foreløpig er ikke valgresultatene for Buskerud ferdig, men på landsbasis ihvertfall ligger den rødgrønne regjeringen inne med 88 mandater over 81 på den blå siden. I tillegg har Lars Sponheim offentliggjort sin avgang som partileder pågrunn at det dårlige valgresultatet til Venstre. Jeg tipper at Jens Stoltenberg er en fornøyd mann foreløpig ihvertfall.

 

Idag er det fast radiosending 40 minutter i timen herfra, så jeg skal legge inn noen bilder som viser litt av stemningen herfra, og  kanskje dere får ett innblikk av hvordan det er på en valgvake, dette er nemlig en ny opplevelse for meg. Uansett – jeg vil takke NRK for deilig lapskaus, brus, boller, frukt, sjokolade og kaffe  (Nina mener det er veldig gode rips her), og takke for at jeg fikk muligheten til å blogge gjennom denne heseblesende valgkampperioden!

Ps – litt vansker med å legge ut bilder her, men NRK Østafjells har lagt ut en serie med bilder fra valgvaken både her i NRK-lokalet, men også fra de ulike partienes valgvake rundt omkring i Drammen by.

Håper alle følger med på denne spennende innspurten som er nå, og har du ikke stemt, ikke klag! Uavhengig hvem som blir statsminister nå de neste 4 årene, lykke til!! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Finalen!

  1. ShallowHal sier:

    Stakkars Venstre. Synes Ulla Nordgarden burde ta over for Sponheim, så blir det kanskje andre boller om fire år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *