Kjære Anders Werp

Jeg vet at du har ventet et innlegg fra meg idag, så jeg har litt angst her jeg sitter og skriver. Men, jeg prøver og skal likevel klare å skrive noe om Buskerud Høyres andrekandidat og Øvre Eikers ordfører, Anders Werp.

Werp er ikke like gammel som jeg hadde sett for meg. Mitt bilde, og ja, jeg vet at jeg har forhåndsdømt på en måte, når jeg så meg for han som en gammel mann med grått hår og en sliten dress. Men da jeg gikk ut i gangen, satt en ikke-fullt-så-gammel-mann som var kjempehøy! Med mine 167 cm på strømpelesten, er alt høyt, men mannen er høy! Ikke rart han har en naturlig autoritet, og selvfølgelig er politiker.

 

Altså, noen mennesker kan man se yrket på. Lærere, f.eks, har visst en egen aura. De kan du peke ut på lang avstand. Anders Werp er en typisk politiker. På sin gråsortegrønne blazer (og matchende grønne boots) hang en liten Høyrepin. Ikke at det var det som gjorde utslaget, men han har en egen politikeraura. Er lite sikker på hvordan jeg skal forklare den, men, møter du noen gang Werp, så skjønner du nok hva jeg mener. Og mannen liker faktisk å være politiker – sjokkerende nok for mange av oss. Og  da er det kanskje ikke så rart at mannen lyser politikk lang vei? Hvis ikke ordførerjobben er utfordrende nok, så kan det jo hende at rikspolitiker er utfordrende nok? Jeg synes det var slitsomt nok å være elevrådsrepresentat for klassen på videregående, så rikspolitiker? No way – den jobben er din Werp.  (Mannen har faktisk et brennende ønske om å jobbe med politikk. Sykt spør du meg).

 

Men, Anders Werp er en sindig og konstruktiv taler. Han svarer på de spørsmålene som han blir stilt, og kommer ikke med mye unødvendig vissvass som visse andre (les Knudsen).  Poenget er faktisk ikke å presse inn altfor mye på den tiden du får til rådighet, men å svare på spørsmålene som blir stilt. Når jeg har fått det svaret jeg vil ha, så lukker jeg øra, så det hjelper ikke uansett. Anders Werp – du klarte jobben med glans! Mine ører var åpne hele tiden faktisk 🙂

 

Anders Werp, jeg vet at noen av beslutningene dine har skapt storm og diskusjoner i din kommune, og jeg vet at du synes de er viktige og meningsfulle diskusjoner.  Selv om jeg antageligvis ikke er enig i alt du og Høyre står for, har jeg respekt for deg som politiker (er mulig jeg  bare ikke tør noe annet, siden du er så høy), men jeg tror du kan gjøre mye godt på Stortinget. Så, for de som liker Høyre, så gi en stemme til kjempen Werp.

 

Og tilslutt, hvis du er fornøyd med innlegget Anders Werp, for jeg vet at du skal lese det, så send en mail!

God helg, kjempen!:)

Anders Werp

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kjære Anders Werp

  1. Anders B. Werp sier:

    Takk for hyggelige observasjoner og interessante kommentarer. Men hvor kom de grønne bootsene fra…? Fortsatt god helg!

  2. Anette S sier:

    Ja til flere politikkere som svarer konkret og konstruktivt (les: som kaller en spade for en spade)

    Fint innlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *