Womanizer på indiemåten

Å covre Britney Spears er det mange som har gjort. Womanizer har blant anna blitt covra av Lily Allen, Ladyhawke, Fall Out Boy og Ellen DeGeneres og no av skotske Franz Ferdinand. Franz Ferdinand leverte ein cover av Britney Spears sin første singel frå fjorårets Circus, i BBC programmet Live Lounge. Og på valg av […]

Skrevet av:
Publisert 18:00 12 april, 2009
Britney Spears har blitt covra på ny. Foto: MySpace

Britney Spears har blitt covra på ny. Foto: MySpace

Å covre Britney Spears er det mange som har gjort. Womanizer har blant anna blitt covra av Lily Allen, Ladyhawke, Fall Out Boy og Ellen DeGeneres og no av skotske Franz Ferdinand.

Franz Ferdinand leverte ein cover av Britney Spears sin første singel frå fjorårets Circus, i BBC programmet Live Lounge. Og på valg av låt forklarte Alex Kapranos at Womanizer var den beste låta som var blitt gitt ut dei siste månadane. Ifølge han sjølv iallefall.

Om Franz Ferdinand spelar den like bra, som dei meinar den er.. Det får du avgjere sjølv. Videoen under er frå ei radioinnspeling med BBC1. Så det er berre å snurre film!

[youtube ldhdNBvqDNg]

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Womanizer på indiemåten"
 

1 kommentar på “Womanizer på indiemåten”

  1. Åslaug Sem sier:

    Versjonen til koret til ELG i Tv2s scary program «Det store korslaget» er heller ikke lett å glemme om du først fikk det med deg……..

Legg igjen en kommentar