Swedish House Mafia. Foto: Promo

Swedish House Mafia. Foto: Promo

Vinn Swedish House Mafia-boks!

Var du i harnisk over vår anmelders slakt av Swedish House Mafia? Her kan du få en romjulsdrøm i oppfyllelse.

Skrevet av:
Publisert 13:53 28 desember, 2010

Lydverkets anmelder Andreas Øverland var ikke spesielt fornøyd med det de tre svenske DJene leverte tidligere i år, og ga platen Until One terningkast to. Mer presist uttrykte han seg på denne måten: «Swedish House Mafia er musikkens svar på en to-for-én Smirnoff Ice-deal på en britisk strandbar på Kypros hvor ingen bryr seg om annet enn dritt.»

Dét gikk ikke upåaktet hen hos de som var fullstendig uenige i Øverlands anmeldelse, og kommentarfeltet var brennhett i lang tid etterpå. Reaksjonene gikk blant annet som følger:

«Dere SKAL enten slette denne anmeldelsen fra all offentlighet med en eneste gang eller prøve å faktisk sette dere inn i hva dere snakker dritt om før dere lar kjeften gå løpsk. Hvis dere kan komme med konkret konstruktiv kritikk til albumet med et perpektiv som viser til at dere faktisk vet hva house musikk er, og bedømmer deretter – så er det en verdig anmeldelse. Alt annet er svært flaut og uproft for deres egen del.»

«Dette er så tragisk av NRK. GI DENNE FYREN SPARKEN! Nekter å godta dette! NEKTER! Anmeld platen på nytt!!!!!!!»

Hør anmelder Øverland forsvare seg her.

Er du en av dem som ville gitt Until One en betydelig bedre karakter enn Lydverkets anmelder? Da kan du få en romjulsgave av dimensjoner! Vi gir nemlig bort en boks bestående av Until One-platen på CD, vinyl og USB, en DVD med dokumentaren Take One og en bok.

Slik ser den ut:

Den britiske avisen The Guardian sammenligner SHM-dokumentaren Take One med den klassiske liksom-dokumentaren This Is Spinal Tap, og skriver blant annet:

- These days, rock bands are extremely wary of any behaviour that could be considered even vaguely Tap-esque, especially when there’s a video camera around. As a result, most rock tour films are excruciatingly dull. Take One benefits hugely from the fact that This Is Spinal Tap does not appear to be such a rite of passage among the dance music fraternity. Blissfully unaware of the hapless capers of the band who brought us Stonehenge, the Swedish House Mafia – a kind of smug DJ supergroup featuring Ingrosso, Steve Angello and Axel «Axwell» Hedfors – embrace all the old cliches of life as a touring band with commendable gusto.

Sjekk traileren:

Hele herligheten kan bli din, hvis du forteller oss:

Hva er det beste ved Swedish House Mafia?

Bruk kommentarfeltet under, og husk å oppgi riktig epost-adresse (den vises ikke ut).

Tags: , , , , , ,

Del "Vinn Swedish House Mafia-boks!"
 

25 kommentarer på “Vinn Swedish House Mafia-boks!”

 1. Mia sier:

  Se SWEDISH HOUSE MAFIA dokumentarfilmen her:

  http://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=6907

  :)

  Gledelig jul

 2. Stian sier:

  Det beste med SHM er build-upene, hvor låtene aldri bygger seg opp for så å flate ut, men klikker helt og akkurat der man venter det! herlig!

 3. Mads Strand sier:

  Det beste er totalopplevelsen av SHM! Musikken, effektene på konsertene, stemningen, humoren! Fantastisk trio, med tre av verdens absolutt beste DJs!

 4. Mikkel Vågen sier:

  Det beste er at de lager den beste house musikken og lager alltid liv. Og låtene er helt ville!

 5. Truls Olsen sier:

  At de ikke bare får meg, men også min snart 2 år gamle datter til å bevege på seg, om klokken så måtte være 9 på morgenen for mini eller 2 om natta for paps!

 6. Simon sier:

  Det aller, aller beste med SHM er hvor dypt inn i en transe man kommer av å høre på den. Man får aldri nok. Housens svar på Antony Hegarty.

 7. Kåre Krembanan sier:

  Det aller beste med SHM er at de samler folk med Ed Hardy-klær på et og samme sted.

  Swedish House Mafia – Gjør massemord enda enklere.

 8. Michelinmannen sier:

  Det aller aller beste med SHM er at man bare får 2 øl og fire vodkashots for en tusenlapp der de spiller.

 9. Andreas sier:

  Leste anmeldelsen til øverland, og jeg ser jo at det kanskje ikke er helt på stell. Men nå har han vel fått nok pepper;)
  At SHM er en av de absolutt større innen Elektronisk musikk om dagen er liten tvil, og som flere sier og jeg også må si meg enig i er måten de hver eneste gang leverer låter på. Det er ikke lett og finne låter fra disse gutta som ikke har en helt drøy groove, med drops som gir deg gooosebumps! Og da deres hittil største suksess «One» som etter min mening er oppskriften på det man kan kalle en «anthem» låt. Synthen i «One» er så genial! Og den sitter fast første gangen du hører låta. Ellers mener jeg kanskje slik jeg har oppfattet det, at de gjerne velger steder/venues, festivaler, o.l. som betaler best. Greit nok at det er en stor buisness del, men blir ikke det å selge deg selv? setter du sammen musikk som disse, skulle man ikke tro det var nødvendig og drive slik. Mye vil ha mer! :P
  God jul og Godt Nyttår!
  Mer SHM i 2011!

 10. Håvard Bertheussen sier:

  Swedish House Mafia er flotte greier, det som er fint er at de ikke er David Guetta. Han må jeg ærlig talt si at jeg er litt lei av å se i bakgrunnen på diverse musikkvideoer. Derimot Swedish House Mafia ser ut som festlige gutter som jeg gjerne kan se på diverse musikkvideoer og så er det rutinerte gutter som kommer til å bli mye større en det de er nå. God jul og godt nyttår ;-)

 11. HildeM sier:

  Det beste er beaten og stemningen! Kan ikke sitte i ro! Godt nytt år ♥

 12. Frode Losvik sier:

  Det beste er disse 2 musikkvideoene her, terningkast 3 og stryk på liten straight:

  http://www.youtube.com/watch?v=LCH1AsUydSc&feature=fvw

  http://www.youtube.com/watch?v=PkQ5rEJaTmk&feature=related

  Ikke det verste man har hørt! Men folk sier jeg er tonedøv, ikke eier gehør. c»,)

 13. Caroline Ørvik sier:

  Følelsen man får etter å ha hørt musikken!

 14. christoffer solberg sier:

  har hørt en del live sett og nye skiva dems og det beste med alt er måten de jobber på,låt utvalge og og at jeg blir overaskett vær gang jeg hører en live mix el skiva om igjenn+ at jeg ikke blir lei av dem… :D

 15. Macattack sier:

  Det beste med SHM er at det finnes annen musikk man heller kan høre på! Makan til noe jævla drit, lenge leve Øverland anmeldelsen!!

 16. Sore Tagen sier:

  Øverland<3

 17. Caroline sier:

  Det beste er at de er en HELT FANTASTISK trio som lager fantastisk musikk! That’s it.

 18. Jørgen sier:

  Det beste er navnet på bandet og den fete musikken de lager!

 19. [...] Du kan fortsatt vinne plata til Swedish House Mafia! [...]

 20. Martin sier:

  det beste er at jeg aldri har hørt dem før, men i det jeg hørte de på lydverket mens jeg tok oppvasken spurtet til macen og fikk funnet de på spotify før jeg glemte navnet deres. det aller verste er derimot at plata ikke finnes på spotify! (og at macen min nå er full av såpevann)

 21. Renate sier:

  Det beste er den syyke musikken deres, og de feete tekstene!

 22. Einar sier:

  Hvis du ikke skjønner det, så er det ikke råd å forklare det til deg heller

 23. Monica Karin Schulz sier:

  Det er mye som er det beste med disse gutta.
  Men nr 1 er jo band navnet da Swedish House Of Mafia :o ) Genialt
  Og utenom det så har dem noen rå tekster og ja syk musikk kan man vel si.
  men helt etter min smak
  MvH
  monica

 24. Tomas sier:

  De har jo et fett navn, da.

Legg igjen en kommentar