Shugo Tokumaru og Damien Jurado holder begge konsert i Oslo denne uken. (Foto: Promo)

Shugo Tokumaru og Damien Jurado holder begge konsert i Oslo denne uken. (Foto: Promo)

Vinn konsertbilletter!

Trippelkonsert med blant andre Damien Jurado på Sub Scene, eller en kveld med Japans svar på Sufjan Stevens? Lydverket gir deg billetten.

Skrevet av:
Publisert 12:00 10 april, 2011

Ny uke, nye muligheter til å vinne konsertbilletter.

Denne gangen byr vi på to godbiter for de som kanskje har en spesiell forkjærlighet for singer/songwritere, liker skeiv folkpop eller americana og ellers har lyst på en vidunderlig konsertkveld i hovedstaden. Eller to.

Tokyo-innfødte Shugo Tokumaru har blitt kalt Japans svar på Sufjan Stevens – mye på grunn av sitt litt underlige musikalske univers, fylt med en herlig blanding instrumenter som alle er spilt av Tokumaru selv. Tirsdag spiller multiinstrumentalisten på John Dee i Oslo, med sin kritikerroste sisteplate Port Entrophy i bagasjen.

Et litt langt steinkast unna, og en dag seinere, er det trippelkonsert på ungdomsvennlige Sub Scene. Seattlebaserte Damien Jurado har blitt sammenlignet med de største innen singer/songwriter-faget og kom med sitt niende studioalbum Saint Bartlett i fjor. Jurado topper plakaten onsdag kveld, men du kan også få med deg to av de heiteste navnene i Oslos indiepopmiljø, nemlig Einar Stray og kollektivet Cold Mailman med Bodøværingen Ivar Bowitz i spissen.

Les også: Anmeldelse av Einar Stray sin nye plate Chiaroscuro

Har du lyst til å være med på en av disse festkveldene? Henholdsvis Shugo Tokumaru på John Dee, tirsdag 12. april, eller trippelkonsert med blant andre Damien Jurado på Sub Scene, onsdag 13. april? Lydverket deler ut to ganger to billetter til hver av dem.

Send en epost til lydverketkonkurranse@nrk.no.

Fortell oss hvorfor du fortjener billetter til deg og en venn (kreativitet belønnes), og skriv navnet på artisten du vil på konsert med i epostens emnefelt. Og husk å inkludere ditt fulle navn og telefonnummer.

Vinnerne trekkes klokka 12 på konsertdagen.

NB: John Dee opererer med aldersgrense 18 år, mens på Sub Scene er det fritt fram!

I mellomtiden kan du kose deg med video til Shugo Tokumarus «Lahaha»:

Og Damien Jurados  »Arkansas»:

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Vinn konsertbilletter!"

Legg igjen en kommentar