Vinn Cut Copy-billetter

Cut Copys andrealbum In Ghost Colours har varmet mangt et elektropop-hjerte siden det ble sluppet i mai (inkludert vår anmelder Jørgen Hegstads), og på torsdag spiller den australske trioen konsert på Sentrum Scene i Oslo. Kan du vinne billetter til moroa? Klart du kan! Vi deler ut 2 x 2 billetter. Det eneste du trenger […]

Skrevet av:
Publisert 12:59 3 november, 2008

Cut Copy spiller i Oslo på torsdag. Foto: Promo

Cut Copys andrealbum In Ghost Colours har varmet mangt et elektropop-hjerte siden det ble sluppet i mai (inkludert vår anmelder Jørgen Hegstads), og på torsdag spiller den australske trioen konsert på Sentrum Scene i Oslo. Kan du vinne billetter til moroa? Klart du kan!

Vi deler ut 2 x 2 billetter. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en mail med «Cut Copy» i emnefeltet og kontaktinformasjon innen kl. 12 førstkommende onsdag (5. november, altså), til marius.asp@nrk.no.

Har du et godt argument for hvorfor du og en venn fortjener å vinne, skader det neppe å legge det ved i mailen.

Vinnerne blir kontaktet onsdag ettermiddag. Du må være fylt 18 for å komme inn på konserten.

Support for kvelden er det like australske indiebandet Mercy Arms.

Cut Copy: «Hearts On Fire»

[youtube I5BvK-HzO9Y]

Cut Copy: «Far Away»

[youtube 78HegEcMgsg]

Mercy Arms: «Kept Low» (Cut Copy remix)

[youtube M4cVqg_vvu8]

Tags: , , , , , , ,

Del "Vinn Cut Copy-billetter"
 

1 kommentar på “Vinn Cut Copy-billetter”

 1. Marius Asp sier:

  Vinnere er trukket – og vi slår på stortromma med fire istedenfor to:
  Henrik, Morten, Maria og Lina (sjekk mail!) kan alle ta med seg hver sin kumpan på konserten i morgen. Sistnevnte skriver følgende:

  «Jeg gikk hjem fra fest en tidlig morgen tidlig i høst, og tok på meg det jeg trodde var min H&M-skinnjakke. Men som kjent er det ganske mange som har akkurat disse sorte jakkene. Da jeg fant masse ukjente ting i lommene skjønte jeg jo at jakka slettes ikke var min, men siden jeg nesten var hjemme dreit jeg i det. I denne jakka lå det en mp3-spiller. Jeg slår den på – og siste låta som ble spilt, blir automatisk slått på. Det var Cut Copy med Going Nowhere. Jeg var i utgangspunktet litt laber i humøret akkurat da, men i løpet av turen hjem ble skrittene raskere og avsparket spenstigere (dette var t o m en ganske dunk-dunkifisert Digitalism remix), og jeg holdt hodet høyere og blikket ble klarere.

  Det hører også med til historien at da jeg sporet jakkas eier dagen etter, ble et møte arrangert og det endte faktisk med at jeg fikk en ny venn. Og hun vil jeg gjerne ta med på konsert med bandet som brakte oss sammen!»

  Vakkert.

Legg igjen en kommentar