Vinn billetter til Tindersticks!

  Har du mer enn middels peiling kan du vinne billetter til Tindersticks sin Oslo-konsert på mandag! Helt siden tidlig nittitall har Tindersticks levert kritikerroste og knallsterke skiver og begeistret et stadig større publikum. Tindersticks er et av de få bandene som strengt tatt aldri har sluppet en ordentlig svak skive, og som gjennom hele […]

Skrevet av:
Publisert 11:28 12 mars, 2010

 
tindersticksny

Har du mer enn middels peiling kan du vinne billetter til Tindersticks sin Oslo-konsert på mandag!

Helt siden tidlig nittitall har Tindersticks levert kritikerroste og knallsterke skiver og begeistret et stadig større publikum. Tindersticks er et av de få bandene som strengt tatt aldri har sluppet en ordentlig svak skive, og som gjennom hele karrieren har hoppet mellom sjangre og uttrykk, uten at det ahr tatt fra dem særpreget. Tidligere i år slapp gruppa Falling Down a Mountain som fikk en femmer av vår anmelder Peter Vollset som karakteriserte skiva på denne måten : «Det er åpenbart at bandet vil tilbake til seg selv med Falling Down a Mountain. Borte er den nedstrippede skranglefolken fra The Hungry Saw; her skal det være lyd, og mye av det. Strykere, blåsere, kubjeller, allsang og ride-symbaler.  [Falling Down a Mountain er en]feiende flott skive, full av den type overveldende patos, musikalsk arroganse og inderlig lengsel som ledsaget nittitallets kanskje beste band .»

Vi sitter på noen få billetter, og dersom du kan svare på hva vokalisten i Tindersticks heter, samt sende dette navnet til andreas.overland@nrk.no innen mandag klokken 14.00, er du med i trekningen av et par av dem! Husk å merke mailen «Tindersticks».

Tags: , , , ,

Del "Vinn billetter til Tindersticks!"

Legg igjen en kommentar