KONKURRANSEN ER TRUKKET – Vinn billetter til Muse i Bergen

Fredag 23. juli blir det sommerfest med Muse i Bergen. Billettene får du av Lydverket. Muse tar seg en liten sommerferie i Norge. Først besøker de Hovefestivalen 29. juni, før de en kort måned senere inntar Vestlandets hovedstad. Britene spiller på nydelige Koengen bak Bryggen i Bergen, og publikum kan forvente seg et storslagent show […]

Skrevet av:
Publisert 12:55 24 mars, 2010
Matt Bellamy i full effekt i Oslo Spektrum. TIl sommeren blir det Muse-fest ute i Bergen.

Matt Bellamy i full effekt i Oslo Spektrum. Til sommeren blir det Muse-fest ute i Bergen.

Fredag 23. juli blir det sommerfest med Muse i Bergen. Billettene får du av Lydverket.

Muse tar seg en liten sommerferie i Norge. Først besøker de Hovefestivalen 29. juni, før de en kort måned senere inntar Vestlandets hovedstad. Britene spiller på nydelige Koengen bak Bryggen i Bergen, og publikum kan forvente seg et storslagent show med laser, scifi-innredning og låter som Knights Of Cydonia, Starlight, Resistance og Uprising. God gammeldags stadiokonsert, med andre ord.

Ikke kjøpt billett, sier du? Eller kanskje ikke studielånet strekker til? Frykt ei, for Lydverket strør 10 billetter rundt om i Norge. Det vil si, vi deler ut to billetter til fem heldige vinnere, slik at du kan ta med deg kompis, venninne, kjæreste, mamma, søster, onkel eller klasseforstander.

Alt du trenger å gjøre, er å sjekke denne storyen om Uprising, fortelle oss hva som står på skiltet til han rare karen under G20-demonstrasjonene, og så fortelle oss hva som er din favorittlåt med mektige Muse. Om du vil forklare litt om hvorfor akkurat den låten er så bra, så øker det selvsagt vinnersjansene dine.

Husk å legge inn epost-adressen din i riktig felt. Den blir ikke synlig for folk og fe, men da kan vi maile deg når du vinner.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "KONKURRANSEN ER TRUKKET – Vinn billetter til Muse i Bergen"
 

143 kommentarer på “KONKURRANSEN ER TRUKKET – Vinn billetter til Muse i Bergen”

 1. Elfi sier:

  Hei!
  På plakaten til den rare demonstranten står det «Their greed is killing our planet».
  Jeg synes det er ekstremt vanskelig å velge bare én favorittlåt med tanke på at jeg liker alle deres sanger. Det finnes rett og slett ikke en eneste sang jeg misliker, uansett hvor pompøst det blir. Jeg har vokst opp med Muse; jeg har hørt på dem siden jeg var 10 år og har forgudet dem siden da. Hvis jeg skal velge én sang tror jeg det kanskje er «Falling away with you», der gitaren har en veldig myk og fin melodi mens vokalen og teksten er sår og vakker. Etter hvert bygger den seg opp og blir en smule hardere, samtidig som den beholder på sårheten. En perfekt sang til å muntre opp et trist menneske.

 2. Kent Ove Rosvold sier:

  Heihei,
  Det står «Their greed is killing our planet”. på plakaten.
  Som så mange andre, så synest jeg også det er så godt som umulig å velge en favorittsang. Muse er uten tvil mitt absolutt favorittband og skal jeg velge ut en sang kan jeg hvertfall med stoltheten i behold velge Citizen Erazed. Hele oppbyggningen av sangen, heftige riff, sinnsyke volaken og den fantastisk flotte avsluttningen er bare MAGISK. var så heldig å fikk høre den live på Wembely Stadium i 2007 og en opplevelse som det er ubeskrivelig. Har et ubeskrivelig ønske om å vinne billettene til denne konserten. Hadde vært så utrolig å fått sett de på Koengen.

 3. Ola Terjeson Miljeteig sier:

  På plakaten står det «Their greed is killing our planet.»

  Som en av få kan jeg faktisk si at jeg har en yndlingssang av MUSE som skiller seg ut fra resten, og det er rett og slett «Knights of Cydonia.» Problemet er at jeg har store problemer med å si hvorfor det er akkurat denne som skiller seg ut. Det er ingen tvil om at Matt Bellamy viser hvilket musikalsk multitalent han er på denne sangen, men dette er jo ikke den eneste sangen han gjør det på.. Uansett husker jeg hvor skuffet jeg var da jeg ikke fikk billett til konserten deres under UKA07 i Trondheim: Da endte jeg opp med å sitte hos en kamerat som bor like ved Dødens dal (der konsertteltet var) og høre på konserten gjennom et åpent vindu.

 4. jan erik skogen sier:

  På plakaten står det “Their greed is killing our planet.”

  Min favorittlåt er Plug in baby og kjersten sin er unintended

 5. Elisabeth Leinonen sier:

  På plakaten står det “Their greed is killing our planet.”

  Min favorittlåt er Unintended

 6. Kari sier:

  Plakaten: Their greed is killing our planet
  Jeg har to yndelingssanger og kan dessverre ikke velge.. Unintended som var det første av MUSE jeg hørte, som jeg selv kan på gitar og som alltid har vært og fortsatt er utrolig behagelig å lytte til. I tillegg ble Muscle Museum en favoritt fra første møte, can’t explain why.. :)

 7. Ingvild sier:

  Plakattekst: “Their greed is killing our planet”
  Yndlingssang: «Unintented» – Minner meg om kvelder på jenterommet, og var slik jeg ble kjent med Muse.

 8. Gjermund sier:

  På plakaten står det: Their greed is killing our planet
  Yndlingssangen min er: uprising
  Fordi den bra og kreativt laget og minner meg om sommeren 2005, da jeg første gang hørte Muse.

 9. Alexander Milov sier:

  Plakat: “Their greed is killing our planet”

  Vavorittlåt: «Uno» Muse old school baby!

 10. Renate sier:

  Their Greed is Killing Our Planet.
  Favorittlåta er Hysteria. Den hørte jeg første gang med Muse live i København og siden den gang har Muse vært mitt absolutte yndlingsband! Ingen over, ingen ved siden. Åh, jeg ELSKER Muse!

 11. Thea sier:

  På plakaten står det «Their Greed is Killing Our Planet».
  Favorittlåta er «Citizen Erased» fra albumet «Origin of Symmetry». Dette er en av låtene der Muse viser seg fra sin mer progressive side, og jeg elsker det! Den er aggressiv og kraftfull samtidig som den er sår og vakker, og har noe jeg føler at de senere produksjonene mangler. Den gir meg minner om varme sommere, klare høstdager og den tiden da jeg var nyforelsket i bandet, en gang i 2004..

 12. David sier:

  På plakaten som henger rundt halsen på mannen med hatten så står det:

  THEIR
  GREED
  IS
  KILLING
  OUR
  PLANET

  Min favorittsang av Muse for øyeblikket er «Exogenesis Part III: Redemtion» fra «The Resistance», fordi den er akkurat slik jeg skulle ønske jeg kunne lage musikk. Den begynner som et enkelt pianostykke, nokså klassisk, og så kommer det strykere som gir en sommersolnedgangsfølelse. Så bygges det opp til den store finalen, og Matt Bellamy synger så rolig på de to første linjene før han drar på med det sterkeste han har på «let’s start over agAAAAAAAAAAAAAIN», som gir meg gåsehud, og en overstemme i bakgrunnen setter prikken over i-en, spesielt på slutten av sangen. Jeg har lest mange anmeldelser om at Muse drar på for mye, og at det blir for pompøst, men uansett hva man sier om Muse sin drøm om å lage symfonisk musikk, så er Exogenesis Part III: Redemtion rett og slett det jeg drømte om da Matt sa at han ønsket å lage noe mer symfonisk for den neste plata, i et intervju på NRK i 2007.

  Jeg sjekker stadig setlistene fra konsertene til Muse, og en premiere på denne sangen har ennå ikke skjedd. Men nå er det jo mulig å stemme fram hvilke sanger man vil at Muse skal spille på konsertene i sommer på nettsidene deres, og jeg vil be alle tenke seg godt om før de stemmer på en sang de har spilt veldig mange ganger før, og se for seg hvordan denne Muse-balladen vil gjøre seg live. Stem fram Exogenesis Part III!

  For å runde det av, så var Dominic Howard grunnen til at jeg begynte å spille trommer, og resten av bandet er grunnen til at jeg fortsatt spiller gitar, piano og bass, og Muse er nesten det ENESTE jeg spiller.

 13. Lina-Marie Ulvestad Halås sier:

  På skiltet står det: «Their greed is killing our planet».
  Min beste sang av Muse er Bliss. Jeg elsker både sangen og musikkvideoen til denne sangen. Videoen fordi jeg føler at den får frem akkurat det som teksten prøver å få frem. Jeg ble helt betatt første gangen jeg hørte og så denne sangen.

 14. Lisbet sier:

  Det står «Their greed is killing our planet» på plakaten.

  Jeg elsker Undisclosed Desires. Det er en av de sangene man bare kan drømme seg helt bort i. At alt annet forsvinner. Musikken sløver deg helt, og teksten er så «naken» og kjærlig (fant ikke noen annen måte å forklare det på…).

 15. Lisbet sier:

  Det står «Their greed is killing our planet» på plakaten

  Jeg elsker Undisclosed Desires. Sangen er utrolig vakker. Det er en sånn sang man kan drømme seg bort i. En sang som sløver deg og som får deg til å glemme alt annet. Som om alt annet forsvinner… Musikken er sløvende samtidig som den er skarp. Og teksten er på en måte «naken», sår og kjærlig.

  Summa summarum: Sangen er fantastisk!

 16. Frode Losvik sier:

  På plakaten står det: Their Greed Is Killing Our Planet
  Og favorittlåten e vel Unintended, var vel den jeg hørte først med dem. En sinnsyk herlig låt, er sånn at man drømme seg bort. Men Muse har jo vannvittig bra musikk og mye bra låter.

 17. Martin Harbo sier:

  «Their greed is killing our planet»

  Min favorittsang av muse er Invincible uten tvil. Starten hvor han leker seg med lydeffekter og sliden som skaper en drømmende start.
  Bassen og trommende skaper en masjeraktig rytme og orgelet baki der gjør det nesten litt hellig.
  Bellamy gjør det kunsstykket å fortelle alle at vi kan få til det vi vil med få ord. Og ikke minst den enkle men majestetiske soloen som bygger opp og eksploderer i lykke gjør dette til en sang som går an å spille uansett om du er lykkelig, trist, vorspiel, nachspiel eller bare vil kose deg med en god sang.

  fantastisk sang!!

 18. Mie H. sier:

  Teksten på skiltet er; “Their greed is killing our planet”

  Å velge en favorittsang er tilnærmet umulig, for alle er helt vanvittig bra! MEN, siden jeg må velge én må det nesten bli ‘Stockholm Syndrome’. Ikke bare var dette den første låta jeg hørte av Muse, men det var også den låten som ble spilt på festen det øyeblikket jeg først møtte samboeren min, som forøvrig også er svoren Muse-fan, akkurat som meg!

 19. Johanne sier:

  Det som står på skiltet til den rare mannen er følgende: «Their greed is killing our planet».

  Det er egentlig umulig å si hva som er min favorittlåt med Muse, men om jeg må velge en, så blir det «Megalomania» fra albumet Origin Of Symmetry. Denne er for meg en av Muses sterkeste låter, både når det gjelder det musikalske og det tekstlige. Førstelinja («Paradise comes at a price that I am not prepared to pay») gir meg gåsehud som svært få tekstlinjer kan, og enda bedre blir det når kirkeorgelet slår mot deg på refrenget. Videre når Bellamy drar den vanvittig høye falsetten mot slutten, så er det som om man har kommet til himmelen. (Ironisk nok, i forhold til sangens tekstmessige innhold..) Jeg elsket Megalomania allerede første gang jeg hørte den, jeg hadde aldri før hørt noe liknende. Opplevelsen like sterk hver gang jeg setter den på, dette er rett og slett en av de låtene som har alt, og som man aldri blir lei av. En av mange fantastiske sanger som Muse har beriket verden med de siste 11 årene. =)

 20. Ingrid sier:

  På skiltet til mannen stod det: «Their greed is killing our planet».
  Min favorittsang for tiden er fra det første studioalbumet deres «Showbiz», låta heter for «Falling Down». Matt Bellamy synger bl.a: «Too late I already found what I was looking for…». Få ord, som sammen beskrev livet og følelsene mine på en nydelig måte.
  For meg er denne sangen komplett. Matthew Bellamys stemme, teksten, låta, komposisjonen og ikke minst selve magien som på en underlig måte fikk budskapet til å føles personlig og som gjorde at den traff meg midt i hjertet.

 21. Lars R. Folkestad sier:

  Skilt: «Their greed is killing our planet»

  Min fav. sang er sikkert kjedelig i en slik sammenheng, menikke mindre er den fra albumet; «Black Holes And Revelations», og sangen jeg tenker på er; «Knights Of Cydonia».
  Dette fordi den gir meg så mue livsglede om den spilles HØYT(!) i stuen om morgenen før en skal på jobb etc.
  Best er versjonen fra Live opptreden i London. Når jeg går hjemmefra bruser det i hele kroppen. «Denne dagen blir awesome(!)»-følelse!!!

 22. hei på deg sier:

  Noen som vet når «vinnerne» blir kåret? :)

 23. Asbjørn Slettemark sier:

  Fredag.
  Asbjørn

 24. Hallvard sier:

  På skiltet står det: «Their greed is killing our planet»

  Favorittsangen må vel være Unintended, en fantastisk sang! Husker fortsatt tilbake til ungdomsskolen da jeg spurte DJen på juleballet om han kunne sette på Mouse med United, og jeg gikk og fant min utkårede for kvelden. Etter den dagen har jeg likt Muse bedre og bedre for hver dag, og i tillegg funnet ut at de heter MUSE, uten O, og at sangen heter Unintended.
  Jeg så dem på Roskilde 07, en magisk konsert som ble toppetav en fantastisk fremførelse av Unintended!

 25. Marthe sier:

  «Their greed
  is
  killing
  our
  planet»

  Min favorittsang med Muse.. Vet ikke om det går ann å velge en? Alle er unike.
  Om jeg virkelig skal velge sangen som har absolutt ALT må det være «The small print» fra albumet Absolution fra 2003. I sine 3 minutter og 29 sekunder sitter jeg såpass fengslet at jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte. Den har virkelig ALT, og jeg blir i bunn og grunn bare sittende å sikle. Sangen gjør meg ordløs og jeg kan (desverre for egen del) ikke forklare på noen bedre måte hva som er så ufattelig bra med denne sangen.

 26. Håvard sier:

  “Their greed is killing our planet” står det på skiltet.

  Min favorittsang er «New Born». Jeg husker hvor sykt kul jeg synes introen på sangen var, jeg bare måtte lære den på piano. Jeg husker hvordan jeg hele tiden måtte høre introen om og om igjen for å se om jeg spilte rett. Jeg klarte det til slutt da.

 27. Ewa sier:

  Their greed is killing our planet! står det på skiltet.

  Vanskelig å velge kun en sang,men spilte the resistance i bilen på tur til fødeavdeligen(fikk en datter for 2 dager siden)og vil vel alltid få en tåre i øyenkroken når «Guiding light»blir spilt, etter den bilturen:)
  Starlight er også en stor favoritt..

 28. Terese Strand Hustad sier:

  » Their
  greed
  is
  killing
  our
  planet »
  Dette står på skiltet til mannen under G20-demonstrasjonen.
  Min favoritt sang med Muse er Undisclosed Desires. Det er fordi det var denne sangen som ble mye spilt i stuen min, for å hjelpe meg gjennom en veldig tung tid! =)
  Har veldig lyst til å oppleve Muse live, siden jeg ikke har hatt denne muligheten tidligere.

 29. Marthe sier:

  Er vinnerne kåret?

 30. Charlotte sier:

  «Their greed is killing our planet»
  - Min yndlingssang av Muse er «Hysteria». Dette er fordi det var den første sangen jeg hørte og som jeg alltid har likt veldig godt!

 31. Mathias Mo sier:

  På skiltet til han rare fyren står det: «Their Greed Is Killing Our Planet»

  Min favorittsang er «Supermassive Black Hole» for det er den første sangen jeg hørte av Muse, og den hørte jeg i bilen. Da var den litt over ett år gammel og ble ikke spilt så ofte, og siden radioverten ikke sa navnet på sangen gikk jeg lenge og letet etter den. Man kan si at jeg hadde en skattejakt, etter navnet til en av mine favorittsanger.

 32. Øystein sier:

  På plakaten står det:
  Their greed is killing our planet.

  Favorittlåten min er Starlight, fordi den alltid får meg i godt humør.

 33. Line Beate sier:

  På plakaten står det: Their greed is killing our planet.

  Det er alltid vanskelig å plukke ut én favorittsang, men jeg vil si at ‘Unintended’ er min favoritt. Det er en sang som egentlig ikke skulle finnes, men bare «kom» etter Bellamy hadde snakket på telefonen med en jente, derav navnet unintended. Den er så vakker. Det var den første Muse-sangen jeg virkelig ‘hørte’ på. Jeg elsker at den er så simpel, ren og stripped down, men det som er der er så vakkert. Virkelig en sang som renser hodet.

  Flere sanger som er verdt å nevne er Micro Cuts som rett og slett er ett mesterverk og Screenager som er en mystisk vakker sang. Det at de bruker ben (som i skjelett) gir en fantastisk stemmning og det toppes med en vakker spansk-inspirert gitarkomp. En undervudert Muse-sang.

 34. Isabel sier:

  Their greed is killing our planet” stod det på skiltet.
  Min favorittlåt av Muse er “Unintended”!

 35. Ingrid sier:

  «Their greed is killing our planet»

  Min favorittlåt er «Supermassive black hole». Kanskje et litt uorginalt valg, men selv om jeg digger låtene deres er det denne jeg setter høyest! Fantastisk bra låt!

 36. Irene sier:

  Det står: Their greed is killing our planet.

  Undisclosed Desires er min definitive favoritt, i hvertfall akkurat nå! Den uttrykker alt det som suser gjennom hodet mitt, når jeg forvirret prøver å finne mannen i mitt liv. Den klarer å fange den samme stemningen som jeg føler rundt meg, og det er HELT fantastisk! Som en åndelig opplevelse! Kan høre på den om og om og om og om igjen. Perfekt resonans!

 37. Hakasu sier:

  “Their greed is killing our planet” står det på plakaten.
  Min favorittlåt av Muse må være Sunburn! Elsker den!

 38. cathrine saltnes sier:

  Plakaten sier `Their greed is killing our planet`. Min favorittlåt med Muse er vel kanskje Undisclosed desires, fordi jeg er opptatt av gode tekster, og selv om de andre låtene deres har et enormt viktig og oppløftende budskap, er det denne som treffer meg i hjertet og får meg til å føle meg viktig i det store og det hele, og samtidig åpner for et håp om at `they` også kan finne sin empati og medmenneskelighet.

 39. Andreas Martinussen sier:

  Their greed is killing our planet
  Favorittlåt: Stockholm Syndrome

 40. Andreas sier:

  Plakat: «Their greed is killing our planet»

  Favorittlåt: Knights of Cydonia, fordi den er proppfull av herlige referanser og assosiasjoner som får meg til å trekke på smilebåndene. Nærkontakt av tredje grad i introen, Telstar, litt Johnny Cash – Ghost Riders in the Sky, Mariachi-trompeter… På toppen av hele bløtekaka får vi Bellamy-vokalen som, for meg, alltid har vært det helt særegne ved Muse, til gangs harmoniserende med seg selv!
  «Don’t waste your time/ Or time will waste you» – en reminder jeg kan trenge både titt og ofte som student som ikke «må» opp kl. 8 om morran hver dag og har en forkjærlighet for sofaen. Da er det greit å få et spark i baken, via øra, fra Muse. (også bonuspoeng for en video som refererer alt fra kung fu movies til spaghetti western til Barbarella-style scifi…det hele er som en liten B-movie orgasme!)

  Oj oj oj, dette ble langt, men får håpe jeg fikk dere med på reisen. Uansett, kanonlåt!

 41. Tommy sier:

  Plakat: “Their greed is killing our planet”
  Sang: «Starlight»
  Fordi låta har større effekt enn kaffe om morran.

 42. Elisabeth sier:

  «Their greed is killing our planet».
  Favorittlåt: Hysteria.
  Time is running out er også en klar ener, men ingenting slår Hysteria! I want it now! Ingenting rocker mer enn denne låten, den er energi i form av lydbølger. Vil du ha noe, go for it, med denne sangen friskt i minne og øregangen kan du utrette de utroligste saker. Passer perfekt til trening, fest og andre steder du vil være best :)

 43. Stine sier:

  Their Greed is Killing Our Planet
  Favorittsang: Uprising :)