Vinn billetter til konsert med Passion Pit

I mai slo Lydverket fast at Passion Pit snarest burde spille på en norsk scene. Onsdag går ønsket i oppfyllelse når de spiller på Parkteatret i Oslo, og du kan vinne billetter. Det noe betente begrepet hipster blir flittig brukt om den amerikanske kvintetten, men jeg sier som vår anmelder gjorde om debutalbumet Manners: musikken […]

Skrevet av:
Publisert 17:00 31 august, 2009

Passion Pit

I mai slo Lydverket fast at Passion Pit snarest burde spille på en norsk scene. Onsdag går ønsket i oppfyllelse når de spiller på Parkteatret i Oslo, og du kan vinne billetter.

Det noe betente begrepet hipster blir flittig brukt om den amerikanske kvintetten, men jeg sier som vår anmelder gjorde om debutalbumet Manners: musikken deres rører ved ekte følelser. Onsdagens konsert kan fort bli en minneverdig affære, og man gleder seg.

Hvis du vil vinne billetter til deg og en venn må du sende en mail til andreas.overland@nrk.no med svar på følgende spørsmål: hva heter frontfiguren i Passion Pit?

PS: Oslobandet Montèe varmer opp for Passion Pit på onsdag.

Passion Pit – «Sleepyhead»:

Tags: , , , , ,

Del "Vinn billetter til konsert med Passion Pit"
 

3 kommentarer på “Vinn billetter til konsert med Passion Pit”

  1. Roger sier:

    Takk Ellen….

  2. I og med at det er en konk. hvor svaret sendes på mail til oss er det liten vits i å skrive et svar i kommentarfeltet…

  3. Ellen sier:

    Det var en misforståelse fra min side, og jeg beklager!

Legg igjen en kommentar