Passionate Pit

Passion Pit spilte i San Francisco i går  (foto: Vivi Stenberg/NRK) Med den omfangsrike festivalfloraen vi har her til lands, så skulle man tro at at bookerene har støvsugd det som er av både stødige headlinere og spennende up-and-coming band. Men av en eller annen grunn har ikke amerikanske Passion Pit blitt oppringt. Det bør noen […]

Skrevet av:
Publisert 18:41 27 mai, 2009
Passion Pit (foto: Vivi Stenberg/NRK)
Passion Pit spilte i San Francisco i går  (foto: Vivi Stenberg/NRK)

Med den omfangsrike festivalfloraen vi har her til lands, så skulle man tro at at bookerene har støvsugd det som er av både stødige headlinere og spennende up-and-coming band. Men av en eller annen grunn har ikke amerikanske Passion Pit blitt oppringt. Det bør noen gjøre noe med!
I går spilte Boston-bandet på halværverdige Bimbo’s 365 Club i San Francisco til stor jubel fra en utsolgt sal av Bay Area-hipstere. Og lyden av Passion Pit er som skapt for varme festivalkvelder. Lydverkets anmelder ga nylig debutalbumet Manners terningkast 5, og Passion Pit i live-format et like herlig bekjentskap.

Umiddelbart dansbart, tett gromlyd, en bunnsolid trommis og en vokalist som i overraskende stor grad klarer å gjennomføre falsettvokalen fra albumet gjør Passion Pit til et bejaende og gøyalt konsertband.

I følge turnekalenderen deres, er det flere hull i konsertrekken i juli da de er i Europa, og dermed helt på sin plass at noen inviterer kvintetten til Norge. Anyone?

Tags: , , ,

Del "Passionate Pit"
 

9 kommentarer på “Passionate Pit”

 1. Erik sier:

  ØYA pliiiiiz!!

 2. @nders sier:

  ØYA JA!!

 3. Aage sier:

  KRISE at ingen er på den ballen der da? Må da være noen som kan få de inn på konsert?

 4. Nicolay sier:

  Det er utrolig at ingen har booket dette fantastiske bandet. Her burde kanskje Hove, men ihvertfall Øya slå til! Skam …

 5. Larry Luck sier:

  Når er de på europaturne da? Kan jo være dette ikke passer så godt med når norske «middels» store festivaler finner sted? Men jeg stemmer for egen Passion Pit konsert på kongene på haugen festivalen på st. hanshaugen i Oslo!

  Det ville vært stas!

 6. Ja, jeg har vært så heldig at jeg har sett de live, og dette anbefales sterkt!
  Det er vel bare å se, flere festivaler som har noen spotter å fylle ennå..

 7. Hey, vi prøvde å booke Passion pit til vår festival i september, men fungerte dårlig med turnéplaner og liknende. Bare for å si det sånn. Det er sikkert mange som har prøvd.

  9. – 12. September går Phonofestivalen av stabelen i Bergen. Studentradioen i Bergen sin egen kulturfestival. Om et par uker blir artistnavn sluppet på våre nye nettsider som skal være ferdig til den tid.

  Erik Skantze

 8. De bra folka i NPR har tatt litt ansvar. Passion Pit-konsert fra Washington DC kan høres her: http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=105109499

 9. [...] bandet kanskje flest har etterlyst på norske festivaler, (Lydverket inkludert), er amerikanske Passion Pit. Nå er våre bønner hørt. Passion Pit kommer nemlig til Oslo i [...]

Legg igjen en kommentar