Vinn konsertbilletter!

Det svenske pophåpet Anna Von Hausswolff spiller på Blå i morgen. Vi deler ut billetter.

Skrevet av:
Publisert 13:58 16 juni, 2010
Anna Von Hausswolff. Foto: Promo

Anna Von Hausswolff. Foto: Promo

På fredag spiller det svenske pophåpet Anna Von Hausswolff konsert på Blå i Oslo. Du kan overvære seansen uten at det koster deg en krone.

Tidligere i år kom debutalbumet Singing From The Grave (hør det i WiMP eller Spotify), som fikk Dagbladet til å utrope henne som «en svensk Susanne Sundfør» og trille fem øyne på terningen. Det er i tillegg verdt å nevne Kate Bush og vår egen Rockettothesky i det samme referansedraget; egenrådige kvinner som skaper sitt eget univers, frakoblet hverdagens prosaiske kjas og mas.

Uttrykksfull og vakker pop tuftet på piano og sterk vokal er uansett ikke noe som går av moten med det første, og vi regner med Oslo-folket vil kjenne sin besøkelsestid når artisten ankommer Blå på fredag. Samtidig er vi fullt klar over at det finnes andre ting å bruke surt opptjente feriepenger på enn konsertbilletter, og gir tre heldige vinnere to billetter hver til konserten.

Først må du besvare dette spørsmålet, dog:

Anna Von Hausswolffs debutplate heter som nevnt Singing From The Grave. Om du skulle gitt ut en plate fra det hinsidige, hva ville du kalt den? Og hvorfor?

Send mail med din post-mortem-platetittel vedlagt og forklart, «Anna» i emnefeltet og relevant kontaktinformasjon til lydverketkonkurranse@nrk.no, og du er med i trekningen om billetter til deg selv og en venn.

Vinnerne vil bli kontaktet fredag formiddag. Det er 18-årsgrense på konserten.

To livelåter med Anna Von Hausswolff fra Sødra Teatern, Stockholm 12. mai i år:

Anna von Hausswolff Live at Södra Teatern, May 12, 2010 from Thomas Nordanstad on Vimeo.

Et intervju med damen, trendfølsomt kledd for anledningen:

Tags: , , , ,

Del "Vinn konsertbilletter!"
 

1 kommentar på “Vinn konsertbilletter!”

  1. hanger sier:

    Se opp for henne i desember! Tipper hun går for ei julelåt!

Legg igjen en kommentar