Ville du kjøpt sko av denne mannen?

André 3000 covrer ærverdige The Beatles og Snoop Dogg leker med lyssabelen sin. Alt til inntekt for en kommersiell sak. Sjekk ut de ekstravagante og artistspekkete reklamene fra Nike og Adidas. Mens Big Boi er album- og Øyaaktuell, har hans makker André 3000 fra OutKast ligget lavere i terrenget en stund. Men for Nike gjør […]

Skrevet av:
Publisert 12:28 6 juni, 2010

Snoop Dogg i Adidasreklame (Screen shot: Adidas.com)

André 3000 covrer ærverdige The Beatles og Snoop Dogg leker med lyssabelen sin. Alt til inntekt for en kommersiell sak. Sjekk ut de ekstravagante og artistspekkete reklamene fra Nike og Adidas.

Mens Big Boi er album- og Øyaaktuell, har hans makker André 3000 fra OutKast ligget lavere i terrenget en stund. Men for Nike gjør han et delvis comeback. André 3000 sin coverversjon av The Beatles’ «All Together Now» accompagnerer arkivbilder av basketballens (Nike-sponsede) storheter som Kobe Bryant og selvsagt Michael Jordan.

(saken fortsetter etter video)

[youtube BgqO06FG_5w]

Adidas prøver seg også med en nostalgi-trip, om enn en mer humoristisk en. Sportsklærgiganten plasserer Snoop Dogg, Ian Brown, Noel Gallagher, David Beckham og flere kjente fjes i den ikoniske Cantina-scenen fra den første Star Wars-filmen.

At artister selger sko er ikke noe nytt. Les hva Lydverket skrev om fenomenet i forbindelse med Elsk eller hat-diskusjon på temaet i vår.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Ville du kjøpt sko av denne mannen?"

Legg igjen en kommentar