Videosnadder

Videosnadder

Nytt fra Arcade Fire, Cee-Lo, Of Montreal og Dungen? Vi har det.

Skrevet av:
Publisert 14:16 20 august, 2010

At Arcade Fire er et solid liveband har de bevist utallige ganger, senest på Hovefestivalen tidligere i sommer. Med  videoen til ”Ready To Start” er det nettopp konsertversjonen av Arcade Fire som er i fokus, og det i sort/hvitt og sakte film. Enkelt og greit!

”Ready To Start” er hentet fra den canadiske gruppas tredje studioalbum The Suburbs, som ble godt mottatt av Lydverkets anmelder her om dagen.

Gnarls Barkley-halvdelen og Goodie Mob-medlemmet Cee-Lo er også ute og lufter seg om dagen. I dag fant denne videoen til låta ”F**k You” veien ut på nett. Den er riktignok bare en teaser til den fulle videoen som er rett rundt hjørnet, men låta tåler vi definitivt å høre.

”F**k You” slippes som singel 4. oktober, mens albumet The Ladykiller, Cee-Los tredje som soloartist, skal komme 6. desember.

Of Montreal slipper sitt nye Album False Priest 13. september. Nøyaktig en måned før de besøker Oslo. Allerede nå kan du kose deg med singelen «Coquet Coquette» og videoen med kjipe bilder fra en øde øy. Musikkvideoer trenger jo ikke lenger passe til musikken, bare bildene er ekle nok.

Bildene i Dungens nye video passer nesten for godt, resirkulert som de er fra gamle festfilmer av variabel kvalitet. Ta vare på filmene i mobilkameraet ditt, et band fra Uddevalla kan få bruk for dem om 40 år. Låten, ”Skit i allt”, er frihetsbejagende og deilig. For en noe vakrere utgave av samme tidsperiode bør du sjekke ut Ang Lee’s nydelige The Ice Storm.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Videosnadder"
 

2 kommentarer på “Videosnadder”

  1. [...] Lydverket har tidligere postet den foreløpige videoen til låta, som skal være den første singelen fra Cee-Los kommende album Ladykillers. Videoen ble postet for seks dager siden og har i skrivende stund 2,5 millioner treff på Youtube. Sykt. [...]

  2. [...] Det er ikke lenge siden forrige video fra det canadiske indiekollektivet ble sluppet. Se blant annet “Ready To Start” her. [...]

Legg igjen en kommentar