Mayer Hawthorne

Mayer Hawthorne

Videorama!

Endelig er det lørdag og det betyr fest i stua til Mayer Hawthorne, raving gatelangs og ut på byen. Her er ukens videoer.

Skrevet av:
Publisert 6:00 2 juni, 2012
Wiz Khalifa – The Grinder

Wiz Khalifa er mest kjent for sine sløve øyne, sin rumpefagre kjæreste og Stargate-hiten «Black and Yellow». På hans siste mixtape Taylor Allderdice finner vi hele 17 låter. Den behagelige Jake One-produserte låta, «The Grinder», har nå blitt visuell i form av en video av Wizzy, pluss en venn, som loker rundt på gata.

M83 – Reunion

Hva er det med M83 og barn? Det har ikke blitt pedo-creepy enda, men det kan bli. Andresingelen fra albumet Hurry Up, We’re Dreaming, har denne uken fått en ekstatisk, mørk og storslått Sci Fi-video.

Labrinth – Express Yourself

To uker gammel dog. Denne må bare ses og høres. UK har det med å skape helt ny musikk og Labrith blir snart en fremtidens musikk-pioner. Er han født på Mars eller hentet fra år 2140? Jeg velger å sitere kommentarfeltet på Youtube for videre forklaring: «Fresh Prince of Bel Air and The Simpsons», «He look like Taio Cruz», «Eazy-E is turning in his grave», “Awesome”, “ Fuck this song, NMA all the way Bitches”.

Mayer Hawthorne – Henny & Gingerale

Også eldre enn én uke, men herregud så god stemning. Låta kommer fra albumet How Do You Do og Mayer Hawthrone fyller opp både huset og glasset med godsaker. Passord for inngang: Henny, last name: Gingerale, og da er vi i gang. Heldigvis er det lørdag i dag.

Dyst – Judges an Butchers

Norske Dyst er ute med video. Albumet kommer ikke før i september, men bandet smeller allerede til med første singel og video. Har du sett Justice’s video til låta «Stress»? Dette må være den Norske versjonen.

Nas – Daughters

Har du ikke en datter? Ikke se dette. Nas nyeste stykke musikk «Dauthers» er for my borthers with dauthers, som han sier. For det er heftig stress å være far til en jente as. Datteren til Nas blir 18 år og det er ikke bare bare. Som far må man passe på slemme gutter, twittering, bilder av kondomer på Instagram og røyk. Stakkars Nas.

Djerv – Headstone

Djerv hadde premiere på sin nye video i dag. Låta er hentet fra plata som kom i fjor. Metall-bandet skal snart på Europa-turné, men først denne videoen til låta «Headstone». Passord: Kirkegård og Pop art.

The Walkmen – Heaven

Indie-bandet fra New York slapp denne uken albumet Heaven og her er videoen, eller scrapbooken om du vil, fra singelen med samme navn.

Chris Brown ft. Wiz Khalifa & Big Sean – Till I Die

Chris har blitt hipster og krangler med de andre hipsterne i OFWGKTA. Sist vi hørte fra Breezy, var det via den house-inspirerte «Beautiful People», produsert av italienske Benny Benassi. Og vi må for all del ikke glemme det lille glimtet av et stilskifte. Det sørger Mr Brown for, ved å åpne sin nyeste video med nettopp låta «Beautiful People».

Den gameboy lyd-pregede «Till I Die» kommer fra Breezys album som slippes i sommer. Videoen er fargerik, kreativ og morsom da.

Julia Holter – Our Sorrows

Julia Holter tar oss med fra a til b i hjembyen Los Angeles, med et langt, lilla snøre. «Our Sorrows» kommer fra Holters nyeste skive «Ekstasis». Kunstnerisk og dypt.

The Darkness – Every Inch of You

Gutta i The Darkness er tilbake og albumet «Hot Cakes» ventes i august. Sa han Suck my cock? Det dukket opp en video til låten “Nothing’s Gonna Stop Us” for noen måneder siden, og nå kommer videoen “Every Inc Og You” som en slags blanding av stipping og tekst.

Matt Skiba And The Sekrets – Voices

I tillegg til å være sjefen i bandet Alkaline Trio, driver Matt også med andre ting. Som å starte et nytt band som heter Matt Skiba And The Sekrets. Det sammen med musikere fra AFI i My Chemical Romance, som gjør det hele litt mykere enn Alkaline Trio.

Paradise Iselin – Chewing Gum

Ny video.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Videorama!"
 

1 kommentar på “Videorama!”

  1. [...] Nelly Furtado – Big Hoops (Bigger The Better) (501 Remix) Dyst – Judges and Butchers Se videoen her! Millencolin – Carry You Bear In Heaven – Sinful Nature Vil bandet ditt varme opp for [...]

Legg igjen en kommentar