Videorama!

Videorama!

Videorama!

En kjent kid fra USA, norsk middelalder, thriller-hyttetur og dansing i regnet: Her er ukens Videorama!

Skrevet av:
Publisert 8:53 19 mai, 2012
Madcon ft. Kaveh – «Snu deg rundt»

Kommer du til å bli drept på bane 2 til Ellingsrudåsen? Mest sannsynlig, hvis du møter på Madcon, Kaveh og resten av gjengen fra Bronx, jeg mener, Oslo. Veteranene i Madcon har begynt å rappe på norsk og har plukket med seg den talentfulle, unge rapspiren fra Grünerløkka, Kaveh. Kamphunder, finlandshetter og pistoler. Dette er grovt, grovere, grovest.

Nicki Minaj – Right By My Side

Norgesaktuelle Nicki har farget håret enda blondere og er ute med video nummer to, fra sisteskiva Pink Friday: Roman Reloaded. Rumpefagre Nicki gnikker løs på både Rihanna og Kelis’ gamle flammer, Chris Brown og Nas. Endelig spytter hun også et aldri så lite ordentlig rapvers, i tillegg til den hyppig brukte Autotune-syngingen, selvfølgelig.

Kreg Viesselman – «If You Think You Knew Me Once»

Låtskriveren Kreg Viesselman har bodd i Norge i seks år. Amerikaneren har høstet mange lovord for sin musikk og Sivert Høyem uttalte at det er helt jævlig at Viesselman ikke er bedre kjent blant folk. Så hyret han Kreg som gjesteartist på releaseturneen sin i fjor. Sist fredag kom denne ferske musikkvideoen til singelen ”If You Think You Knew Me Once”. Albumet singelen er hentet fra kommer ut i dag.

Slash – “You`re A Lie”

Denne uken slapp Slash løs sin nye video. Låta «You’re A Lie» var den første singelen som ble gitt ut fra det kommende albumet Apocalyptic Love som slippes i dag. I slutten av måneden gjester også Slash Bergen og Oslo for å spille sammen med Ozzy Osbourne under navnet Ozzy & Friends.

Death Grips – «Hustle Bones»

Stefan Burnett (han gærne med skjegg) og teamet bestående av Zach Hill på trommer og Andy Morin som står for produksjonen, utgjør den ganske ferske gruppa Death Grips. Selv om de startet så sent som i 2010 har de rukket å gi ut én mixtape, to album og i tillegg krydret det hele med en rekke musikkvideoer. Lurer du på hvordan det ser ut når man putter hasj, penger og øl i vaskemaskinen? Sjekk ut gruppas nyeste video til singelen «Hustle Bones» fra sisteskiva «The Money Store».

Chris Holm – “When I Die”

Hørt om Chris Holm? Om navnet virker ukjent har du antakelig likevel hørt han. Chris er nemlig bassist i Young Dreams, musiker i The Alexandria Quartet, spiller i bandet til Sondre Lerche og i bandet Bloody Beach. Chris er selvfølgelig bergenser. I 2010 ble han oppdaget av Urørt og kåret til Ukas Urørt. Nå relanserer han singelen fra samme år med denne ferske videoen.

Jaden Smith – “Give It To Em’”

Jaden Smith holder det rent i svart/hvitt og med hårfritt ansikt og armhuler. Ikke så rart, han er jo bare 13 år. For å oppsummere guttens liv med hans egne ord “Man there goes Will’s kid/ Walking in the Hilton/ And my name’s Jaden/ Get it right”. Jaden er egentlig mest keen på å være skuespiller, men han rapper jo ganske greit også da.

Alexandra Joner – «Sunrise»

Hey Alex! Hvilken butikk er det du jobber i a? Alexandra Joner er en nykommer på hitlistene. Med låten «Sunrise» utgjør Miss Jones Norges svar på Alexandra Stan, dama bak låten «Mr Saxobeat», som herjet listene i fjor. Videoen er fylt med mange elementer: ild, vann, sexy dansing, Lady Gaga-klær og Madcon. Denne burde vel egentlig vært med på forrige ukes videooversikt, men bedre sent enn aldri.

2 Chainz ft. Kreayshawn – “Murder”

På en hytte, langt oppe på fjellet sitter 2 Chainz i godstolen. Men dette er ikke pene greier. Spor av blod, mord og Illuminati preger de drøye tre minuttene med skrekk og gru, fra Chainz og Kreay’. Kreayshawn er forresten ett navn å merke seg for tiden. En ung, kvinnelig «up and comming»-rapper, som gjester Hove i sommer.

Ulver – “Magic Hollow”

Ulver er snart ti år og i slutten av mai slippes albumet «Childhood’s End». Skiva er den nyeste i en lang rekke tidligere utgivelser. Fra albumet kommer singelen «Magic Hollow» og dens middelalderinspirerte video.

Calvin Harris – “Let’s Go”

Fra Kelis og Rihanna til Ne-Yo. Hitmaskinen Calvin Harris liker tydeligvis å samarbeide med solbrune r&b-artister. I den rykende ferske videoen tar gutta oss med på en rundtur verden over. Los Angeles, Rio, New York og Tokyo med et lite hint av produktplassering fra Pepsi, men la gå. Både videoen og sangen er selve definisjonen på «Live, Love, Laugh» eventuelt «Levva livet».

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Videorama!"

Legg igjen en kommentar