Videorama!

Videorama!

Miike Snow, Crystal Palace og Diplo er blant artistene som har stukket seg ut på videofronten i løpet av uka som har gått.

Skrevet av:
Publisert 16:54 16 mars, 2012

Ingen helg uten Videorama! Under ser du et knippe videoer vi har blinket oss ut i uka som gikk, inkludert heftig romperisting med Diplo, tullete kostymer med Cancer Bats, og en aldri så liten Sverige-spesial med Miike Snow, Slagsmålsklubben og Sweden (som riktignok er norske).

Er det noen videoer du savner, er det bare å melde fra i kommentarfeltet. Tidligere Videorama-poster kan du ta nærmere i øyesyn her.

Miike Snow – «The Wave»

Med en video som er dels ubehagelig, dels komisk og dels uforståelig, markerer den svenske trioen at de i dag slipper andrealbumet Happy To You. Fin politidans-scene, da!

(Via Disco Naïvete)

Sweden – «Tomorrow Calling»

For å ta det med en gang: Jepp, de kommer fra Norge – nærmere bestemt Østfold. Kanskje er det nærheten til svenskegrensa som har gjort dem så glade i den klingende powerpopen som broderfolket har slik en fingerspissfølelse for? Låta «Tomorrow Calling» fenger i alle fall – regn med å høre mer fra bandet på en radio nær deg snart!

Cancer Bats – «Road Sick»

Hardcore som sjanger er kanskje ikke først og fremst preget av humoristisk sans, men kanadiske Cancer Bat gjør en bra innsats i videoen til «Road Sick».

(Via SKoA)

Diplo – «Express Yourself» ft. Nicky Da B

Når han ber deg om å uttrykke deg, kan det virke som Nicky Da B ganske enkelt mener «rist på ræva». Det er i alle fall det som er hovedinnholdet i videoen til låta, filma i New Orleans. På tide med eit gjensyn med denne Lydverket-reportasjen?

(Via Stereogum)

Slagsmålsklubben – «Jake Blood»

Unni Håkansen har regissert videoen til «Jake Blood», første singel fra det kommende albumet The Garage. Her får to av de beste svenske tradisjonene som fins – midtsommer- og Lucia-feiring – en litt skumlere innpakning.

Usher – «Climax»

Ikke en spesielt overraskende video, men Usher synger uansett som en Gud på den over gjennomsnittet bra singelen «Climax» (produsert av Diplo).

(Via Pretty Much Amazing)

Clock Opera – «Man Made»

Pannekaker, pensjonister og Freddie Mercury-løsbart er bare noen av ingrediensene til videoen til Clock Operas «Man Made». Det er, som du kanskje forstår, en temmelig absurd affære, men virkelig verdt å spandere noen minutter på. Låta blir å finne på bandets kommende album Ways To Forget, som slippes neste måned.

(Via SKoA)

Crystal Fighters – «Plage»

Om det er sol og sommer du lengter etter, kan du trygt hvile øynene på den Beaty Hart-regisserte videoen til spansk/britiske Crystal Fighters’ «Plage». Mer bekymringsfri atmosfære er det vel knapt nok plass til i én låt.

(Via CoS)

Danny Brown – «Radio Song»

Detroit-rapperen Danny Brown har en umiskjennelig stil, som kan (og bør) utforskes mer grundig på fjorårets mikstape XXX – nylig lansert i deluxe-versjon. Videoen til «Radio Song» er ikke akkurat ekstravagant, men låta er uansett et velrettet spark mot – nettopp – radiolåter.

(Via SPIN)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Videorama!"

Legg igjen en kommentar