Beyonce. Foto: Promo.

Beyonce. Foto: Promo.

Videorama!

Beyonce i undertøyet, deilig ungdomsnostalgi ved stranden og masse sex. Her er ukas nye musikkvideoer.

Skrevet av:
Publisert 16:37 8 juli, 2011

The Pains of Being Pure at Heart har klart å finne barn som ligner dem på en prikk i musikkvideoen til «The Body» fra albumet Belong.

Albumet falt kraftig i smak hos vår anmelder når det kom tidligere i år. Les omtalen her.

The Pains of Being Pure at Heart – «The Body»:

Beyoncé er ute med album nummer fire, det fjerde som kaprer førsteplassen på hitlistene i USA. Siste hiten hennes er «Best Thing I Never Had».

Videoen viser hva som skjer når ungdomskjæresten som dumpa deg på videregående viser seg å være den beste tingen du ikke fikk. Man går videre og finner den store kjærligheten. I musikkvideoen reflekterer Beyonce over dette i undertøyet mens hun gjør seg klar til bryllup.

Beyoncé – «The Best Thing I Never Had»:

Norske Lama er klare med nytt album i disse dager. Vi har fått fatt i musikkvideoen til sangen «Flashes». Videoen er laget av Lavafilm, som er Andreas Grødtlien og Ida Thurmann-Moe. Singelen blir sluppet med remixer av Proviant Audio og Mathias Stubø.

Lama – «Flashes«:

Musikken til Crystal Antlers høres ut som en miks av garage og psykedelia, og videoen er likeså. Sangen «Summer Solstice» er fra albumet Summer Love. Vi er strengt tatt littegranne seint ute, ettersom solen allerede har snudd.

Crystal Antlers – «Summer Solstice»:

Handsome Furs er ekteparet Dan Boeckner og Alexei Perry, tidligere kjent fra Wolf Parade. Musikkvideoen er regissert av Mullholland Drive-skuespiller Scott Coffey. Den er mørk, inneholder rare bilturer og hotellrom, masse nakenhet og utendørspuling. Sesongvennlige saker, med andre ord.

Handsome Furs – «What About Us»:

Arctic Monkeys har valgt seg «The Hellcat Spangled Shalalala» som sin nye singel. Musikkvideoen er kornete, og viser helt enkelt bandet før og etter en konsert. Tittelen «The Hellcat Spangled Shalalala» skal du få gruble på en stund til.

Arctic Monkeys – «The Hellcat Spangled Shalalala»:

Øya-aktuelle Warpaints nye musikkvideo foregår under vann. Muligens inspirert av filmen Wizard of Oz og Alice i Wonderland, er sekvensene under vann i technicolour, drømmende med sterke farger. Du kan sjekke ut musikkvideoen her.

Chiddy Bang er kjent for Chidera «Chiddy» Anameges sin freestyling og «Xaphoon Jones» Beresins sampling. «I Can’t Stop (Freestyle)» har begge disse elementene med for full kraft. Denne gang har Xaphoon bestemt seg for å slenge på litt dubstep, med sampling av Flux Pavilion.

Chiddy Bang – «I Can´t Stop»:

Sufjan Stevens er en fyr vi liker godt. Nå har han laget en animert film til sangen «Get It Right» fra albumet The Age of Adz. Den er altså animert av Sufjan selv, og klippet av Deborah Johnson. Du kan se den her.

R&B-sangeren Sade har laget en video til sangen, «Love Is Found», et av fire spor fra albumet The Ultimate Collection som ikke tidligere er gitt ut. En enkel og elegant musikkvideo i sort og hvitt. Den er smooth og ikke så rent lite sommervennlig.

Sade – «Love is Found»:

Tags: , , , , , , ,

Del "Videorama!"

Legg igjen en kommentar