Spill video

Videopremiere: Robyn

Alle liker hud. Og nesten alle liker Robyn. I den splitter nye videoen til «Indestructable» får du begge deler, pluss plastslanger.

Skrevet av:
Publisert 12:55 28 oktober, 2010

Robyns store paradeår fikk en knakende fin åpning med utgivelsen av Body Talk pt. 1 som fikk yatzi i seksere fra en logrende norsk anmelderstand. Konserten på Øyafestivalen var nok en triumf, rapportene fra turneer i U.S.A. er like jublende.

Noe murring hører vi nå i forbindelse med den kommende utgivelsen av Body Talk Pt.3, som skal inneholde «minst 5 helt nye låter», og noen remixer. Den plata må ikke forveksles med albumet Body Talk, som kommer omtrent samtidig, og inneholder tilsammen 15 låter hentet fra hele Body Talk-serien. 2010 ble dermed året Robyn skulle følge sin kreative syklus ved å være svært profilert, men ikke fullt så produktiv som vi hadde forventet.

Men fantastiske singler har vi fått, og det er enda håp om et par til. Den korte ventetiden kan kortes ned med den nye videoen til smellvakre «Indestructable», som bør ha nok «Body Talk» til å tilfredstille de fleste, mye tung klining og lange plastslanger.

Tags: , , , , ,

Del "Videopremiere: Robyn"
 

10 kommentarer på “Videopremiere: Robyn”

 1. Mikael sier:

  HOT HOT HOT :)

 2. Robert sier:

  Nokså standard Robyn. Grei musikk men stemmen hennes vart for flat og kjedeleg, syns nå eg. :-/

 3. nettting sier:

  robyn er en skuffelse, hun minner meg alt for mye om den irriterende punkeren med overdreven selvtillit. æsj

 4. Nina sier:

  Selvtilliten hennes syntes jeg ikke det er noe galt med, fordi hun fremstår jo ikke som usympatisk, men sier fks klart i fra når for journalister stiller dumme spørsmål, og det å si at man er fornøyd med sitt eget arbeide er det jo heller ikke noe galt med. Robyn har bein i nesa, – en dyktig artist, og forretnings kvinne, – og dessuten, hadde det vært en gutt med samme selvtillit hadde ingen reagert… og dessuten, – så gjør hun sin egen greie, – og er et bevis på at man ikke må være billig bimbo for å selge plater!!! Nei, netting, jeg er nok sterkt uening med deg i din uttalelse!

  Go Robyn! :D

 5. sier:

  En fantastisk musiker, låtskriver og artist. Skremmende stor kapasitet med såpas mange album på noen måneder. Minner om Prince i hans mest kreative dager. At hun kan gjøre så forskjellige videoer forteller om styrken bak skallet. Blir spennende å følge videre. Virker som om enkelte er SVÆRT musinnelige på selvtillen hennes. Jante? Typisk norsk. Heia Sverige!! Vi er jo ikke på banen i denne kategorien overhode!!

 6. Frode sier:

  Robyn er og blir en fantastisk popartist. Punktum. Og et prakteksemplar på mye av det som er flott med nordiske kvinner. Jeg er forelska i musikken, talentet, attityden og jenta selv. Og ser ikke ut til at det minsker i styrke, tvertimot.

 7. Jesper sier:

  Dette var en av de beste låtene på Body Talk pt. 2, da i en akustisk versjon. I denne versjonen syns jeg ikke at den har den samme nerven.

 8. markus sier:

  kjempefin!!! : ) gleder meg når den kommer på radio og på the voice.
  PS jeg så den 2 uker tidligere på you tube ;-)

Legg igjen en kommentar