Skjermdump fra Hilde Marie Kjersem -

Skjermdump fra Hilde Marie Kjersem - "FTS"

Videopremiere: Hilde Marie Kjersem

Er klar med sin første musikkvideo fra det kritikerroste albumet Let’s Let Go. Se videopremieren til den vakre låten ”FTS” her.

Skrevet av:
Publisert 12:16 10 mai, 2012

Hilde Marie Kjersem. Foto: Linn Karen Førland

Hilde Marie Kjersem. Foto: Linn Karen Førland

Selv om det er over et år siden Hilde Marie Kjersem ga ut sitt andre soloalbum, Let’s Let Go, har hun på ingen måte tenkt til å gi slipp på platen ennå. Nylig har Ålesund-artisten fått laget sin første musikkvideo fra albumet, og det til låten ”FTS”.

Til å regissere videoen har Kjersem fått med seg regissør Therese Økland og fotograf Linn Karen Førland, som Kjersem lenge har hatt lyst til å jobbe med.

- Therese sin kunst har alltid fascinert meg, med sin kombinasjon av tydelighet og noe uhångripelig. Jeg er godt fornøyd med resultatet som både ble groteskt og vakkert, skjørt og sterkt, og rart og fint, sier Kjersem.

Hilde Marie forteller videre at hun syns ”FTS” er den viktigste låten på albumet, og at hun derfor ble veldig glad når det var den Therese Økland ønsket å lage musikkvideo til.

Videoen er spilt inn på Økland sitt hjemsted, Sola, og Kjersem syns det fungerte som en fin kontrast til en ellers mørk låt.

- Therese valgte location til videoen ut fra et estetisk valg, i tillegg til at hun er emosjonelt tilknyttet sitt hjemsted. Tanken var at dette vakre, åpne landskapet på Sola ville bli en kontrast til den mørke historien som ligger gjemt i filmen, sier Kjersem.

Les også: Hilde Marie Kjersem på by:Larm 2011

«FTS» er videre plukket ut til Grimstad Kortfilmfestival i juni, før turen videre for Kjersem blir å jobbe med nytt soloalbum som slippes på nyåret 2013.

Se videopremieren her:

Tags: , , ,

Del "Videopremiere: Hilde Marie Kjersem"
 

1 kommentar på “Videopremiere: Hilde Marie Kjersem”

Legg igjen en kommentar