The Lionheart Brothers trenger deg til å lage en ny musikkvideo for dem. Foto: Sara Angelica Spilling/Lionheart Brothers

The Lionheart Brothers trenger deg til å lage en ny musikkvideo for dem. Foto: Sara Angelica Spilling/Lionheart Brothers

Videokonkurranse!

Går du med en regissør i magen? Nå kan du lage musikkvideoen til The Lionheart Brothers’ nye singel «The Desert».

Skrevet av:
Publisert 15:51 14 desember, 2010

Det er snart fire år siden The Lionheart Brothers brøt gjennom Oslos rockundergrunn med knallplaten Dizzy Kiss, et album som ikke bare satte fyr på årsbestelistene da 2007 skulle oppsummeres, men i tillegg sikret bandet både Alarmpris- og Spellemannominasjoner.

I slutten av januar slippes oppfølgeren til Dizzy Kiss, men allerede nå er låten «The Desert» klar – og nå vil bandet ha hjelp fra deg, ingen ringere; i alle fall om musikkvideoen er et et format du brenner for.

Konkurranse:

Last ned og lag din versjon av videoen til låta «The Desert»!

Gjør hva du vil, bland originalbildene i videoen under (regissert av Sara Angelica Spilling) med dine egne, eller bytt ut alt om du vil (et knippe høyoppløselige bilder finner du her). Kort sagt: La de kreative saftene strømme!

(se videoen på YouTube)

Fristen for å sende inn bidrag er 15. januar. Send lenke til den ferdige videoen til info@lionheartbrothers.com, og post den gjerne i kommentarfeltet under!

En jury vil velge ut en vinner som blir den offisielle videoen til låta. Juryen vil legge vekt på originalitet, dyktighet og popularitet (avspillinger på YouTube og Vimeo). Videoen kommer til å ha premiere på Lydverkets nettsider når vinneren er valgt.

Les også: Dette er Skandinavias beste musikkvideo

Tags: , , , , , ,

Del "Videokonkurranse!"
 

4 kommentarer på “Videokonkurranse!”

  1. hansi sier:

    Fantastisk kul låt
    skal prøve å mekke video i helga

  2. [...] Bli med i konkurransen om å lage videoen til “The Desert”! [...]

  3. thomas sier:

    Hvor laster jeg ned låta?

Legg igjen en kommentar