Video: Skambankt – «Mantra»

Video: Skambankt – «Mantra»

Sjekk ut ny video fra Skambankt! Skambankt disker opp med en passe hard video til den passe harde låten «Mantra». Lenger ned i posten kan du se og høre sporet, samt sjekke ut hva musikksjef i P3, Mats Borch Bugge, syntes om Skambankt-albumet som ble sluppet i 2009. LES ÓG: Anmeldelse av Skambankts «Hardt regn». […]

Skrevet av:
Publisert 9:59 26 mai, 2010
Skambankt. (Foto: Promo, Sony)

Skambankt. (Foto: Promo, Sony)

Sjekk ut ny video fra Skambankt!

Skambankt disker opp med en passe hard video til den passe harde låten «Mantra». Lenger ned i posten kan du se og høre sporet, samt sjekke ut hva musikksjef i P3, Mats Borch Bugge, syntes om Skambankt-albumet som ble sluppet i 2009.

LES ÓG: Anmeldelse av Skambankts «Hardt regn».

BONUS: Skambankt på Youngstorget for P3-aksjonen.

NB: Følg Skambankt på Facebook, klikk her.

Tags: , ,

Del "Video: Skambankt – «Mantra»"
 

11 kommentarer på “Video: Skambankt – «Mantra»”

 1. SS sier:

  Fra å være litt anonym og litt for lik andre Skambanktlåter, synes jeg Mantra har vokst seg til en solid og fengende låt. Hvis den er en pekepinn på resten av plata, tyder det på at den kommer til å gå i samme spor som Hardt Regn.

 2. Tragisk at skambankt fekk smaken på suksess. Har gått jevnt nedover frå første plata. Blitt meir kundevenlege og kommerse på veien.. men det hjelper så lite..

 3. IAB sier:

  Synd Mantra er en knallåt. Lover bra dette!

 4. agnes sier:

  går og kjøper plata i dag jeg ;D

 5. Anonym sier:

  En låt med lite futt. Potensielt mektig men drukner.

 6. ronny sier:

  kjempe bra låt

 7. Benjamin sier:

  Skambankt har fra plate nr. 1 vært kunn teknikk og ingen låtskrivingsferdigheter.
  Det er så utrolig mye potensial i stemme og gitaren til Terje samt fingerferdigheten til Hans. Men som Anonymous nevnte så drukner det, i punk og powerchords. Den eneste sangen som hinter til innsikt i låtskriving er Malin fra Hardt Regn. Men musikker jo subjektivt.

 8. Jesper Ferry sier:

  luk røven skambankt styrre det er en fornøjelse at se et band der ikke pakker tekster ind. i meteforer men tør sige at noge er styret af penge og gud. vend korset.. bliv ved skambankt …vi i Danmark bakker jer op fedt album

 9. Lily Sofie sier:

  Ja, gå og luk røven Benjamin.

 10. jærbu sier:

  Syns at Skambankt bare blir bedre og bedre eg, har fulgt dokke ei stund og konsertane e råe!! fra fyst platå te hard regn, blir dokke bare tydligere og tydligere. Det e synligt at dokken hørre på fansen!! Stå på!! glede meg te albume kjæme ud!!

 11. O'raily sier:

  Enig med de over her, om at Skambankt har blitt litt kommers med de siste platene.. Men syns nesten ikke platene gir ett sant bilde av hvordan sangene høres ut live; er så mye mere energi og «hardere» vokal/spilling som passer de mye bedre! For meg så fungerer de bare mye bedre live enn på plate.

Legg igjen en kommentar