Kjærlighet i lufta. Foto: Skjermdump fra videoen til Lars Vaulars

Kjærlighet i lufta. Foto: Skjermdump fra videoen til Lars Vaulars "Fett".

Video: Lars Vaular, «Fett»

Bergensrapperen går for en godt voksen dame i den brennferske videoen til singelen «Fett». Se den her!

Skrevet av:
Publisert 12:03 31 mai, 2011

«Du er aldri for ung, du er aldri for gammel,» sier Lars Vaular i sin siste singel «Fett». I videoen til låta, som ble lagt ut på Vaulars blogg i dag, går han langt i å bevise nettopp dette.

Vaular kaller videoen en «rar sammensetning av flaks, fest og og krampeaktig moro.» En fargerik forsamling, bestående blant annet av P3-reporter Leo Aikic og Norges original jetsetter Edna Falao (72), gir seg i kast med en hektisk dag på travparken, med påfølgende vinnerlykke og champagnefeiring på hotellrommet. Og litt klining på tvers av generasjonene, da. Fett!

Også med i videoen er en fotballkamp fra 1995 - Branns legendariske 4-1-seier over Lillestrøm i cupen. Den ble spilt to år før Dr. Erik ga ut sin singel «Det eneste jeg vil er å ha det fett». Som artisten selv sier:

- Tilsynelatende er alt helt meningsløst.

Vaular har for vane å selv styre utviklingen av sine egne musikkvideoer, og «Fett» er ikke noe unntak. Han selv skrevet manus og regissert videoen, sammen med Frederic Esnault.

Tags: , , , , ,

Del "Video: Lars Vaular, «Fett»"
 

13 kommentarer på “Video: Lars Vaular, «Fett»”

 1. Lars Vaular sier:

  Fett

 2. Vognhild sier:

  Dette er nok et ynkelig forsøk fra en undermåls artist på å skape oppmerksomhet om et produkt som ikke har kvalitet nok til å stå på egne ben. Det er merkelig at journalistene fremdeles går på denne typen oppmerksomhetsonani – for Vaular sin del er dette bare siste stunt av en lang rekke patetiske «se-på-meg»-påfunn.

  Vaular er ingen musiker – han skriver utelukkende tekster og er dermed tekstforfatter. Det skal ikke analyseres mange linjene av hans tekster for å skjønne at banalitet uten dybde er hans styrke og at dette er tekstenes svar på Grandiosa.

  Det er enhvers rett å presentere sine produkter – men det er ingen rett å bli tatt på alvor når kvaliteten er så lav.

 3. Jon sier:

  Du er aldri for ung – du er aldri for gammel – fett!

 4. Gry K sier:

  Litt små kvalmt å kline med bestemor/ oldemor.. menne ellers vil vel de fleste ha det fett-rett og slett

 5. knp sier:

  billig var ordet for dagen……

 6. pizzabudet sier:

  For meg virket det som alt du vil ha Lars Vaular er en jævla hest. Eller kult. Knegg

 7. [...] Til og med vår egen rapstjerne Lars Vaular har skjønt at noen technosynther og litt housetrommer kan være det som skal til for å oppnå effekten han fikk under fjorårets by:larm. Så da gjorde han det likeså greit igjen i år, med hans siste singel “Fett”.  [...]

Legg igjen en kommentar