Marit Larsen med produsent Kåre Vestrheim. Foto: Screenshot/Morgan Nicolaysen

Marit Larsen med produsent Kåre Vestrheim. Foto: Screenshot/Morgan Nicolaysen

- Vi er skamløse sammen

Marit Larsen lar deg hver mandag få sniktitte på innspillingen av sitt kommende album, Spark. I fjerde episode forteller hun om samarbeidet med sin faste produsent Kåre Vestrheim.

Skrevet av:
Publisert 15:28 7 november, 2011

Neste uke slipper Marit Larsen endelig sitt etterlengtede tredje album, Spark. Vi skal i fem ukentlige episoder få være flue på veggen i Marits studio, samt høre hennes historier bak albumet som kommer neste fredag.

I fjerde og nest siste episode av «The Making of Spark» forteller hun i detalj om samarbeidet med produsent Kåre Vestrheim. De to har nemlig jobbet sammen på alle av Marit Larsens tre albumutgivelser. I klippet forklarer hun hvorfor  fungerer så godt hver bidige gang.

- Vi er ganske skamløse når vi skaper musikk sammen, for vi er ikke redde for å ta frem de store kanonene, som det store orkesteret på dette albumet.

Marit nevner videre Vestrheim-produserte album fra Gåte og Odd Nordstoga som grunner til at hun ønsket å samarbeide med ham.

- Det var noe ved de albumene som talte til meg. Det er vanskelig å skille hva som er gjort av band og produsent, men jeg ville jobbe med ham ettersom de platene hørtes så bra ut på tross av å være så vidt forskjellige.

Tags: , , , ,

Del "- Vi er skamløse sammen"
 

2 kommentarer på “- Vi er skamløse sammen”

  1. I don’t have any doubts that your new album will be an EXCELLENT work. Greetings from Monterrey México!

Legg igjen en kommentar