Vi er på plass!

Vi er på plass!

Gjør deg klar for en uke som står i festivalsommerens tegn her hos oss i Lydverket.

Skrevet av:
Publisert 20:55 28 juni, 2010

Det er stille før stormen på Tromøya i kveld, men sola skinner og den tiltagende støyen fra festivalcampen bygger opp forventningene om nok en smellvakker firedager midt i den tjukkeste sørlandsskauen.

Fra i morgen kan du følge Hovefestivalen på nært hold på disse sidene, med intervjuer, eksklusive liveopptredner og en drøss konsertanmeldelser.

Fra ung poppunk til mjødvennlig hardrock

I morgen opptrer noen av de mest interessante bookingene på årets Hovefestival. Det unge, amerikanske og avsindig populære poppunk-bandet Paramore spiller, i likhet med den britiske nykommeren Ellie Goulding og den norske rocksensasjonen Kvelertak. Disse, samt mastodontrockerne i Muse, er blant konsertene våre tungt bevæpnede anmeldere har tenkt å gi sine rapporter fra idet dagen skrider frem. Gled deg med oss:

Paramore – «The Only Exception» (live for Lydverket):

Kvelertak – «Mjød»:

Ellie Goulding – «Guns And Horses»:

Muse – «Uprising»:

Festivalradiolykke

Hver dag kl. 20-21 på NRK P3 vil Lydverkets radiosendinger være viet til begivenhetene som utspiller seg på festivalområdet, med intervjuer, inntrykk og Hove-aktuell musikk på menyen. Følg med på disse sidene for oppdaterte detaljer underveis, og husk at du også kan høre sendingene øverst til høyre på nettsiden.

Programleder Ruben Gran synes definitivt klar for dagene vi har i vente, her med den festivalaktuelle rapperen Yelawolf fra SXSW i Austin, Texas tidligere i år.

Intervjuer og spandable artister i det grønne

En del av utfordringene ved å jobbe på festival, er at ting endrer seg underveis. Artister blir syke og må kansellere konserter, intervjuavtaler som er spikret i stein går plutselig ad undas og spilletider flyttes fram eller tilbake. Alt dette ligger i festivalens natur, og vi kommer til å anstrenge oss for å holde deg oppdatert på alle endringer og andre praktiske ting av betydning ettersom de finner sted.

Møter med artister blir det uansett i tillegg, både de som er skravlesjuke og de som helst uttrykker seg gjennom sang. Her er et knippe intervjuer og akustiske opptak gjort i ymse, ofte utradisjonelle omgivelser – eller Lydverket spanderer, som vi har valgt å kalle denne serien – som vi har gjort her nede i Arendal foregående år:

Lydverket spanderer: The Wombats (Hove ’08):

Lydverket spanderer: Dengue Fever (Hove ’08):

The Kooks vil knulle Norge (Hove ’08):

Eagles Of Death Metals Jesse Hughes om damer, dop og festivalliv:

Lydverket spanderer: Fjorden Baby! (Hove ’09):

Les: Redaksjonens guide til Hove ’10 – internasjonale artister

Les: Redaksjonens guide til Hove ’10 – norske artister

Hvilke andre artister vil du lese om, se intervjuer eller Lydverket spanderer-opptak med? Bruk kommentarfeltet!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Vi er på plass!"

Legg igjen en kommentar