Vekestart: Dr. Dre og Kings Of Leon

Vekestart: Dr. Dre og Kings Of Leon

Eit gigantisk budsjett kan brukast til så mangt. To vidt forskjellige videoar, frå to vidt forskjellige hold, illustrerar poenget.

Skrevet av:
Publisert 11:02 13 desember, 2010

Dr. Dre er er nok med på mange sine «Størst forventingar til i 2011″-lister. Det etterlengta albumet Detox skal etter planen koma på nyåret, og no har også fyrstesingelen «Kush» fått sin eigen, ekstremt påkosta video. Akon og evigkule Snoop Dogg er sjølvsagt med – det same er privatfly, latterleg fine bilar, dårleg skjult spritreklame, marijuanapromoterande stiletthælar, flygande pengesedlar og våte kvinnekroppar. Framleis ikkje lyst til å sjå videoen? Ditt tap.


(Via Pitchfork)

Kings Of Leon køyrer ein litt meir sober stil i sin video til andresingelen «Pyro» frå Come Around Sundown. Då Lydverket snakka med bandet tidlegare i år, la den på ingen måtar skjul på at ambisjonsnivået deira låg langt over det å spela i loslitte barar og klubbar resten av karriera. Vel, det er eit stykke mellom Wembley og hølet der dei er husband i denne videoen. Om du ikkje kjedar deg i hel dei fyrste tre minutta, tek ting seg bokstavleg talt opp på slutten:


(Via Pop in Stereo)

Les Lydverkets anmeldelse av Come Around Sundown her!

Tags: , , , ,

Del "Vekestart: Dr. Dre og Kings Of Leon"
 

4 kommentarer på “Vekestart: Dr. Dre og Kings Of Leon”

 1. Jud-1 sier:

  Jeg ser frem til jeg når midtlivskrisa og får med meg at dre og snoop kommer med en ny singel, gutta med grått hår, damene like unge og løse i buksestrikken. Akon er like kjedelig som han har vært siden Lonely og jeg kan late som jeg er like kul som gutta som kommer med en ny singel fra gamlehjemmet. Nei takk, holder meg videre til Canibus – eneste hiphoper med stil, hjerne og egne tanker.

  Kings of Leon låta var grei, litt redd kritikerne av det nye albumet har rett i at de er litt trege og uten fart denne gangen, men flinke er de og stemmen til vokalisten blir aldri dårlig(i motsetning til Akon som vel hele verden bør være lei av nå).

 2. Andreas sier:

  Dr. Dre tar Hip Hop tilbake til gjørmehullet da 50 regjerte. Takk gud for at Watch The Throne kommer til å gjøre Detox kjedelig og glemt.

 3. acmilanboy97 sier:

  Dr. Dre ER Hip Hop!

Legg igjen en kommentar