Vampire Weekend er klare for Guitar Hero 5

Klar femte runde med Guitar Hero? Det er Vampire Weekend. Og etter utallige runder på turnèbussen kjenner de godt til spillet de nå blir en del av. Når Guitar Hero 5 legges ut for salg i september, befinner Vampire Weekend seg i godt, og ikke minst eklektisk,  selskap. Du kan velge blant 85 låter fra […]

Skrevet av:
Publisert 10:00 19 august, 2009

Klar femte runde med Guitar Hero? Det er Vampire Weekend. Og etter utallige runder på turnèbussen kjenner de godt til spillet de nå blir en del av.

Når Guitar Hero 5 legges ut for salg i september, befinner Vampire Weekend seg i godt, og ikke minst eklektisk,  selskap. Du kan velge blant 85 låter fra band og artister som Nirvana, Elliott Smith og The White Stripes til Band Of Horses, The Rolling Stones og Dire Straits.

Selveste Johnny Cash er også representert med «Ring Of Fire». I denne traileren får du se Cash i Guitar Herofisert utgave:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Vampire Weekend er klare for Guitar Hero 5"
 

3 kommentarer på “Vampire Weekend er klare for Guitar Hero 5”

  1. Kim von Klev sier:

    Småsært, men jeg regner med det er for å gjøre opp for at Tokio Hotel var med på GH: World Tour.

  2. Steffen sier:

    Synes GH5 har en ålreit liste med låter for oss indiefolk, såklart kan de ikke mekke noe GH: Indiefuck eller noe sånt. Men artister som Johhny Cash, Band of Horses, Rolling Stones, White Stripes, Racontoures, The Duke Spirit, TV on the Radio og Eagles of Death Metal(og seff Vampire Weekend) er det et skritt i en bedre rettning. Tiltross for at Activison har vannet ut Guitar Hero helt siden Harmonix forlot byggningen for noen år tilbake.

  3. [...] hva norske DJer mener om DJ Hero, og se hvor fornøyd Vampire Weekend er med å være en del av Guitar [...]

Legg igjen en kommentar