Uutslettelige inntrykk

I forbindelse med at N.E.R.D spiller på Øyafestivalen på fredag, har Dagbladet tatt turen til London og pratet med bandet. Skal vi tro overskriften i papiravisen i dag, «N.E.R.D lovpriser Mira», har Pharrells forrige tur til Norge gjort et uutslettelig inntrykk. Mange husker sikkert hva som skjedde. Mira Craig og danserne hennes entret scenen under […]

Skrevet av:
Publisert 13:17 5 august, 2008

Lydverkets finest hour :)

I forbindelse med at N.E.R.D spiller på Øyafestivalen på fredag, har Dagbladet tatt turen til London og pratet med bandet. Skal vi tro overskriften i papiravisen i dag, «N.E.R.D lovpriser Mira», har Pharrells forrige tur til Norge gjort et uutslettelig inntrykk.

Mange husker sikkert hva som skjedde. Mira Craig og danserne hennes entret scenen under Pharrells konsert på Quartfestivalen 2006. Etter noen litt nølende dansetrinn, tok Mira regien og leverte et av de mest pornografiske danseshowene jeg kan huske å ha sett på en norsk scene.

Dansen sitter i følge Dagbladet altså som spikra i hukomelsen til Pharrell. Og det gjør den hos mange av oss andre for den saks skyld. Lydverket filmet selvfølgelig konserten, og til glede for som ikke har et tydelig bilde av Pharrell og Mira for deres indre øye, har vi rota gjennom skuffer og skap i arkivet vårt og funnet godsakene.

Vær så god! (Merk tungebevegelsene ca 1.10 ut i klippet)

Tags: , , , , , , ,

Del "Uutslettelige inntrykk"
 

9 kommentarer på “Uutslettelige inntrykk”

 1. aslaug sier:

  She likes to move – for sure! Og jeg syns hun er god til det!

 2. Jr sier:

  MIRA!!!!!! Den dama er übersexy. Hun og Maria må være Norges skjønneste damer. Supre representanter for Norge i GP, og nå baller det seg på. All honnør til dere jenter, heia :-D

 3. Jeeejeejee sier:

  GJEEEEEEESP.
  Søren også, der kaste jeg bort 1 min av livet mitt på dette klippet.

 4. hans sier:

  ahhh.. Litt halvteit – og skralt live synes jeg.

 5. MarenA sier:

  Mira er kjempeherlig. Naturlig sexy, fantastisk stemme, genuin utstråling. Mere Mira, mere Mira, mere…..

 6. Olaf86 sier:

  Er det Mira som har jentestemmen på P3? Vedda på at det ikke er henne i helgen. Ikke si at jeg tar feil og må betale de 60 som var på festen en tier hver? Kanskje jeg skal gi dem Tier’n OG Lars?

 7. Mie sier:

  Viser der N.E.R.D konserten også live????

 8. øya sier:

  ashhhhhhhhhhhhhhhhhhh så vulgær

 9. øya sier:

  ashhhhhhhhhhhhhhhhhhh Så vulgær hun danser

Legg igjen en kommentar