Jill Scott. Foto: Promo

Jill Scott. Foto: Promo

Ukas urbane nyheter

Få med deg fersk lyd fra Jill Scott, Stic.Man, Blaqstarr, Rick Ross og Fabolous.

Skrevet av:
Publisert 17:29 14 april, 2011

Selv om uka ikke er helt over ennå, tar vi oss likevel friheten til å peke på noe av det nyeste på hiphop-/R&B-fronten.

Vi begynner med superprodusenten til M.I.A Blaqstarr, som er ute med mixtapen Blaqstarr: The Mixtape. Clever. Tapen gjestes blant annet av folk som Mos Def, Talib Kweli og Lil Wayne.

Hvis du føler det du hører over og er nysgjerrig på resten av mixtapen, kan den lastes ned helt gratis og lovlig her.

Den selverklærte sjefen over alle sjeferRick Ross er også ute med ny musikk om dagen. Med Wale og Meek Mills med på laget er Maybach Music Group ute med en ny musikkvideo til singelen «Pandemonium«.

Big boss Ross er tydeligvis på en slags hustle (kanskje i forbindelse med albumet som forventes å komme snart?), for i tillegg til «Pandemonium» lanserte han i tillegg denne uken musikkvideoen til «Made Men», som gjestes av Drake.

Mens vi venter på Fabolous’ nye mixtape S.O.U.L. er Brooklyn-rapperen aktuell med et nytt samarbeidsprosjekt – i form av en remiks til hiten «You Be Killin’Em» fra EP’en There Is No Competition 2: Grieving Music.

Remiksen gjestes både av R&B-sangeren Ne-Yo og superprodusenten Ryan Leslie (som forøvrig står for produksjonen av orginalen over).

Nysgjerrig på hvordan remiksen av låta høres ut? Hør en liten smakebit og se gutta jobbe i studio i klippet under:

Stic.Man fra rapduoen Dead Prez er også ute med et nytt album om dagen. Med nytt album følger også et nytt og sunnere image. I musikkvideoen til førstesingelen «Back On My Regime» får vi nemlig se en slank (ikke nytt), men trent Stic.Man.

I forbindelse med det nye albumet, passende titulert The Workout, lanserte også rapperen bloggen RBGfitclub – en blogg med fokus på helse og trening.

Soulsangeren Jill Scott er også ute med ny musikk om dagen. Musikkvideoen til singelen «Shame», som blir å finne på Scotts fjerde album The Light Of Sun, klippes og limes i disse dager. På singelen har hun med seg ingen ringere enn venninnen Eve (hvor ble det egentlig av albumet hennes igjen?).

Mens vi venter på video kan vi kose oss med førstesingelen «So In Love With You»en duett med R&B- og soulsangeren Anthony Hamilton.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Ukas urbane nyheter"
 

2 kommentarer på “Ukas urbane nyheter”

  1. anonym sier:

    solarradio er verdt et besøk

  2. Go Haddy! Keep going at it.

Legg igjen en kommentar