Illustrasjon: www.chethstudios.net

Illustrasjon: www.chethstudios.net

Tweetorama!

Losen gjør det. Kanye gjør det. Fiddy og Purified gjør det, de også. Dette har musikkpersonlighetene formidlet oss på Twitter den siste uka.

Skrevet av:
Publisert 22:39 17 september, 2010

140 ynkelige tegn kan si mer enn et langt forfatterskap. Og mikrobloggsiden (?) Twitter har blitt en fornøyelsespark for fornøyelige, drøye, morsomme, flaue og direkte åndssvake utsagn i dét formatet, signert artister som har antatt sin egen og kanskje vel så interessante identitet i twitter-sfæren. Etter en lang uke er det på tide å kikke tilbake på de siste dagenes haiku-freestyle langs den virtuelle motorveien. Dette blir en ukentlig spalte. Dere er herved advart.

Purified in tweets

Denne formen for kommunikasjon egner seg unektelig godt til å gi ladede snapshots fra turnélivet, en egen sjanger enkelte mestrer svært godt. Som Purified In Blood-gitarist og straight-edger Tommy Svela og hans herlige oppdateringer fra landeveien. Eksempelvis:

Eller:

Uka i tweef

50 Cent og Kanye West er to sikre kort på Twitter; begge er hysterisk underholdende å følge, førstnevnte som gangsta med enorm humoristisk timing (gjør han dette selv, tro?), sistnevnte som en raffinert, men samtidig ustabil rapper/kunstsamler. Og der Fid vanligvis henger ut flyvertinner som «ugly ass bitches» for sine drøyt 3 millioner følgere, eller kommer med uvirkelig mørke beskjeder fremført med et siklende glis om kjeften, har han denne uka vært mer følsom og, tilgi meg Gud, filosofisk. Denne er jo herlig, dog:

Fra Kanye, derimot, har det vært et intenst fokus på fashion i det siste. Selv i en blurb om den amerikanske litteraturkanonen greier han å bringe inn en chicness de fleste rappere ville… eh, misunt er vel ikke akkurat ordet i dette tilfellet:

Twessekonferanse med Eidsvåg

Enkelte artister har tatt forkjærligheten for Twitter lenger enn andre, og Bjørn «Losen» Eidsvåg er blant de som har utmerket seg spesielt her til lands, med en rekke gullkorn avlevert på daglig basis.

Førstkommende mandag slipper han sin nye singel «Nede for telling», produsert av Thomas Dybdahl (les mer om samarbeidet her), og i den forbindelse inviterer han til pressekonferanse på Twitter – twessekonferanse? – mellom kl. 13. og 14. samme dag. #nedefortelling eller #ntf er de magiske hashtags‘ene du merker spørsmålene dine med. Regn med en raus dose lakonisk livsvisdom i retur, som dette:

Kom gjerne med flere Twitter-anbefalinger i kommentarfeltet!

Lydverket

Bonus-twofer fra Vaularen:


Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Tweetorama!"
 

2 kommentarer på “Tweetorama!”

 1. Christian R sier:

  50 cent har hatt en liten greie på gang nå de siste to timene.
  Siste twitteren hans er:
  50cent

  Man I’m learning all this freaky shit on twitterI want all you justin beaver loving ass kids off this motherfucker right now lol

  Men det før det er bare morsomt! Syk kar!

 2. [...] følge med på twitter for å være tettest mulig på de gale.Les: – Prøv å vær stygg! NB! Lydverket gir deg Tweetorama! Det første førstTwitter er for alle. Absolutt alle. Men det er stor forskjell på hva folk bruker [...]

Legg igjen en kommentar