Turboneger kommer hjem

Fredag 12. juni er det duket for hjemkomstkonsert på Nesodden. Da tar nemlig bassist Thomas «Happy Tom» Seltzer med seg hele Turboneger til konsert bare et steinkast unna deres første øvingslokale; Nesodden Musikkverksted. Det hele foregår på en scene på Bergerbanen, og er en del av festivalen Kulturisten som er ment som et utstillingsvindu for […]

Skrevet av:
Publisert 17:28 9 juni, 2009
Turboneger på Coachella 09. (Foto: Codyman9/Flickr, Creative Commons)

Turboneger på Coachella 09. (Foto: Codyman9/Flickr, Creative Commons)

Fredag 12. juni er det duket for hjemkomstkonsert på Nesodden. Da tar nemlig bassist Thomas «Happy Tom» Seltzer med seg hele Turboneger til konsert bare et steinkast unna deres første øvingslokale; Nesodden Musikkverksted.

Det hele foregår på en scene på Bergerbanen, og er en del av festivalen Kulturisten som er ment som et utstillingsvindu for Nesoddens mange kunstnersjeler. Blant kunsterne som har forankring til Nesodden kan man nevne navn som: Bjørn Sundquist, Live Marie Roggen og Gard Eidsvoll.

Thomas Seltzer var altså med å starte Turboneger på Nesodden for 20 år siden – i 1988. Og om du skulle være i tvil; nei – han har ikke glemt sine røtter. Om du tar turen dit allerede nå før fredag, kan du likevel få en liten bit av bandet. Sammen med Nesodden Kommune har han nemlig sponset øyas skateanlegg – noe du ikke KAN unngå å legge merke til.

Turboramp (foto: tacky.no)

Turboramp (foto: tacky.no)

Turboneger spiller på enda flere festivaler i sommer. Sjekk ut hvilke norske festivaler de spiller på i Lydverkets ultimate festivalguide!

Og du trodde kanskje vi hadde glemt det? Men, neida! Om du tar turen til Nesodden i kveld, kan du oppleve det siste skuddet på Nesodd-kunstner-stammen. Ja, nemlig… Aleksander Rybak. Enjoy.

Tags: , , , , , , ,

Del "Turboneger kommer hjem"
 

2 kommentarer på “Turboneger kommer hjem”

  1. Kikkan Bøhler sier:

    Gleder meg virkelig til konserten, men vil bare opplyse om at de øvde på Nesodden Musikkverksted og ikke Nesodden Kulturverksted.

Legg igjen en kommentar