TSOOL og High Places på Lydverket

Lydverket på P3 får besøk av tre glade svensker som du dessuten får høre live, og vi kjører heis opp og ned med den amerikanske duoen High Places. I tillegg anmeldes nye plater fra The Killers og Guns N’ Roses. Moroa starter kl 18:03. The Soundtrack Of Our Lives er denne uka aktuell med sitt […]

Skrevet av:
Publisert 14:47 24 november, 2008

The Soundtrack of Our Lives' Ebbot. Foto: Myspace.com/officialtsool

Lydverket på P3 får besøk av tre glade svensker som du dessuten får høre live, og vi kjører heis opp og ned med den amerikanske duoen High Places. I tillegg anmeldes nye plater fra The Killers og Guns N’ Roses. Moroa starter kl 18:03.

The Soundtrack Of Our Lives er denne uka aktuell med sitt nye dobbeltalbum Communion, som vi fikk høre fra da det svenske bandet spilte i Oslo i forrige uke. Hør både låter fra albumet og Ebbot, Ian og Martin fra TSOOL i tale i Lydverkets studio i kveld, i tillegg til liveopptak gjort på NRK.

Lydverkets reporter Beate Grøndahl tok med duoen High Places med på heistur, opp og ned glassheisen på utsiden av Oslo Plaza. Da må selv en hardcorefyr og klassisk skolert syngepike ha med egen sikkerhetsansvarlig.

Lydverkets anmelder Marius Asp vurderer de nye platene til Guns  N’ Roses og The Killers.

Tags: , , , , ,

Del "TSOOL og High Places på Lydverket"

Legg igjen en kommentar