Garantert kaos på Øya

Trash Talk blir årets hardcoresensasjon på Øya. Forbered deg på en kaotisk, bloddryppende eksplosjon av et show.

Skrevet av:
Publisert 9:11 16 juni, 2010
Trash Talk elsker publikum. Vokalist Lee Speilman i rutete skjorte.

Trash Talk elsker publikum. Vokalist Lee Spielman i rutete skjorte.

Trash Talk blir årets hardcoresensasjon på Øya. Forbered deg på en kaotisk, bloddryppende eksplosjon av et liveshow.

I fjor høst dro noen venner og jeg til Coventry i England for å se Gallows spille live. Frank Varter & co leverte som forventet et høyenergisk show med klassikere fra Orchestra Of Wolves og Grey Britain, men den store overraskelsen kom i form av et California-band som kaller seg Trash Talk. Jeg hadde såvidt hørt bandets samling av EP-er og singler, men var ikke forberedt på liveshowet de byr på.

Vokalist Lee Spielman ligner på Lee Dorian fra Cathedral, men på scenen er han en blanding av de fleste hardcorevokalister man har sett opp gjennom årene. Han skriker, roper, synger, danser og stagediver, gjerne alt samtidig, og bandets korte låter – gjerne godt under minuttet – blir fremført med en hissig presisjon man må tilbake til 80-tallet for å finne. Musikalsk ligger de et sted mellom 80-tallets Circle Jerke, gammal Hatebreed og Black Sabbaths dronende riffing.

Sjekk Trash Talk på MySpace

I august spiller Trash Talk på Øya, og det er bare å kaste seg over bandets nye album, Eyes & Nines, mens du koser deg med denne lekre videoen fra et av de mange showene hvor bandet og publikum går i ett. Slik var stemningen da vi så dem i Coventry også, og like vilt blir det nok på Øya. Om det ser ut som bare publikum her, er det fordi bandet står gjemt innimellom:

Tags: , ,

Del "Garantert kaos på Øya"
 

3 kommentarer på “Garantert kaos på Øya”

  1. Fan sier:

    Ikke dumt! Må sees.
    I mellomtiden: Sjekk ut Technology Before Cadavers av Of Grace And Hatred! Ny norsk samurai hardcoresensasjon eksplosjon..! Bang! Swish! Wow!
    http://www.myspace.com/ofgraceandhatred

  2. [...] kvelden har spilt i Norge. Sacramento, Californias Trash Talk gjorde behørig leven av seg på Øyafestivalen i fjor. For min del må de gjerne komme tilbake. De er like virile, vitale og viltre som man forventer og [...]

Legg igjen en kommentar