Thom Yorke med hemmelig plate

Thom Yorke har planer om å slippe en 12-tommer i all hemmelighet. Eller, nå er det strengt tatt ikke hemmelig lenger. Lyst til å høre en av låtene? Det er Exclaim som melder at Thom Yorke har planer om å slippe en 12-tommer med to tidligere uutgitte låter. Platen kommer i et svært begrenset opplag, […]

Skrevet av:
Publisert 11:00 1 september, 2009

Thom Yorke

Thom Yorke har planer om å slippe en 12-tommer i all hemmelighet. Eller, nå er det strengt tatt ikke hemmelig lenger. Lyst til å høre en av låtene?

Det er Exclaim som melder at Thom Yorke har planer om å slippe en 12-tommer med to tidligere uutgitte låter. Platen kommer i et svært begrenset opplag, og med seg på kjøpet får man, ifølge nettstedets kilder, “really awesome packaging and artwork”.

Låtene det er snakk om er «Apart By Horses» og «The Hollow Earth», og platen er planlagt utgitt av TBD Records. Med tanke på det lille opplaget (4000 i USA og Europa, 300 i Canada) kan det nok lønne seg å bokmerke hjemmesiden deres.

Den «hemmelige» utgivelsen er ventet 22. september. Enn så lenge kan du sjekke ut en av låtene, «Apart By Horses»:

Tags: , , , , , , ,

Del "Thom Yorke med hemmelig plate"
 

6 kommentarer på “Thom Yorke med hemmelig plate”

 1. idioten sier:

  Hemmelig? Det er vel helt vanlig at artister ikke offentliggjør all info før alt er klart. Med stor sannsynlighet er denne 12 tommeren en singel som kommer sammen med Twilight oppfølgeren New Moon som Thom har laget filmmusikk til.

  Å kalle dette en «hemmelig» plate er ekstremt misvisende. Thom sine solo greier er ikke like profilerte som Radiohodet. Dere skrev ingenting om 7 tommeren han slapp for noen uker siden. Med en helt ny coverlåt. Og den 7 tommeren finnes i enda færre eksemplarer enn hva denne nye 12eren kommer i. Så hvis dere synes Apart from horses (som også kalles Reckoner, ikke The Reckoner fra In Rainbows) er en hemmelig utgivelse så følger dere ikke akkurat mye med…

  Men gleder meg. Det gjør jeg!

 2. @Idioten: At Thom Yorke planlegger et plateslipp om 22 dager uten å offentliggjøre info før alt er klart kan ordlegges på flere måter. Hemmelig er ordet jeg valgte å bruke, samtidig som jeg jo påpeker at utgivelsen ikke lenger er, eh, hemmelig. Godt å høre at du, i tillegg til å irritere deg, gleder deg! Det gjør jeg også:)

 3. ida. sier:

  i love it.
  thom yorke kan vere så hemmelig han berre vil, om han berre fortsette å lage like bra musikk til eg dør.

 4. julia sier:

  enig med Ida! :D

 5. Thoms sier:

  Nydelig.

  Verdens beste artist fra verdens suverent beste gruppe.

Legg igjen en kommentar