The Rolling Stones saksøker liten rapper, 50 Cent saksøker taco-kjede

Sommeren er tydeligvis tiden for søksmål. Vi rapporterte tidligere om Paul Simons lite vennlige innstilling til en klokkeprodusent. Nå er det Stones som går i klinch med Lil Wayne, og 50 Cent som føler seg misbrukt av Taco-kjede. Lil Wayne er blitt saksøkt av de aldrende stadionrockerne i The Rolling Stones. Selskapet Abkco som står […]

Skrevet av:
Publisert 11:58 25 juli, 2008

image002.jpg

Sommeren er tydeligvis tiden for søksmål. Vi rapporterte tidligere om Paul Simons lite vennlige innstilling til en klokkeprodusent. Nå er det Stones som går i klinch med Lil Wayne, og 50 Cent som føler seg misbrukt av Taco-kjede.

Lil Wayne er blitt saksøkt av de aldrende stadionrockerne i The Rolling Stones. Selskapet Abkco som står bak stevningen, mener Wayne-låta «Playing With Fire» fra Tha Carter III ,  har klare likhetstrekk med Stones-låta låt «Play With Fire» fra albumet Out Of Our Heads fra 1965.  Selskapet Abkco tar seg av saken og legger vekt på at Wayne,  i tillegg til å bryte regler for opphavsrettigheter, kan skade Stones på lengre sikt da hans versjon er preget av hard språkbruk og kvinnefiendtlige holdninger. Stones har jo som kjent aldri levd verken hardt eller kvinnefiendtlig.  (Fun Fact: Låta er på Out Of Our Heads kreditert Nanker Phelge, et alias for alle meldemmene av Stones’)

Her kan du selv bedømme likheten mellom låtene:

Rolling Stones – Play With Fire 

[youtube Eq7s8IuHu4I&feature=related]

Lil Wayne – Playing With Fire 

[youtube Jjx2oXh2DWE]

Og mens Lil Wayneblir saksøkt, så saksøker 50 Cent. Igjen. Tidligere har han blant annet saksøkt en bilutleier i Philadelphia og Eks-kjæresten, og nå står altså Taco Bell for tur. De oppfordret i en annonse Queens-gutten til å skifte navn for en dag, og rappe en bestilling i Taco Bells Drive Thru. Isåfall skulle Tao Bell gi en større sum penger til veldedighet. Problemet var bare at ingen hadde fortalt Fifty om det noe kleine «stuntet». Nå saksøker Curtsi Jackson Taco Bell for 20 millioner kroner.

Tags: , , , , ,

Del "The Rolling Stones saksøker liten rapper, 50 Cent saksøker taco-kjede"

Legg igjen en kommentar