The Libertines sammen igjen

[youtube xxq-5oOUCr4&] For første gang siden de skilte lag i 2004, har The Libertines igjen stått på scenen sammen. Det skjedde på London Rhythm Factory natt til lørdag. 16. mai var allerede noen timer gammel da Pete Doherty fikk selskap på scenen av sin tidligere med-vokalist/gitarist Carl Barât og trommis Gary Powell (Libertines-bassist John Hassall var for anledninga erstatta av […]

Skrevet av:
Publisert 10:56 18 mai, 2009

[youtube xxq-5oOUCr4&] For første gang siden de skilte lag i 2004, har The Libertines igjen stått på scenen sammen. Det skjedde på London Rhythm Factory natt til lørdag.

16. mai var allerede noen timer gammel da Pete Doherty fikk selskap på scenen av sin tidligere med-vokalist/gitarist Carl Barât og trommis Gary Powell (Libertines-bassist John Hassall var for anledninga erstatta av Babyshambles‘ Drew McConnell). Doherty hadde tidligere på kvelden spilt med Babyshambles på det som var en minnekonsert for den avdøde konsertarrangøren Johnny Sedassy, og gjenforeninga av The Libertines kom fullstendig overraskende på et begeistra publikum.

Ifølge rapportene fikk de lykkelig tilstedeværende et kort, intenst og uforglemmelig gjensyn med bandet. I tillegg til «What A Waster» dro gutta gjennom «Up The Bracket», «What Katy Did», «Can’t Stand Me Now», «Time For Heroes» og «Death On The Stairs».

Tags: , , , ,

Del "The Libertines sammen igjen"
 

2 kommentarer på “The Libertines sammen igjen”

  1. NN sier:

    vil berre takka lydverket for at de skriv om dette! stort pluss i boka;)

  2. [...] Carl Barât og Pete Doherty, og sistnevntes massive rusproblem, har lenge satt en stopper. Men i mai i fjor hoppet Barât og Libertines-trommis Gary Powell opp på scenen til Doherty etter e…Etter det har det vært mye rykter, og de fire Libertines-medlemmene skal ha blitt tilbudt en svær [...]

Legg igjen en kommentar