The Hold Steady på nett med nytt album

Snakker om bra start på helgen! The Hold Steady slipper det nye albumet Stay Positive 14. juli, men har allerede lagt ut alle låtene på Myspace. Så nå sitter jeg her da, med headsettet klistret til ørene. Brooklynbandet spilte inn Stay Positive i Hoboken med produsent John Agnello (Sonic Youth, Madrugada), og temaet for albumet […]

Skrevet av:
Publisert 15:07 12 juni, 2008

The Hold Stødig (foto: promo)

Snakker om bra start på helgen! The Hold Steady slipper det nye albumet Stay Positive 14. juli, men har allerede lagt ut alle låtene på Myspace. Så nå sitter jeg her da, med headsettet klistret til ørene.

Brooklynbandet spilte inn Stay Positive i Hoboken med produsent John Agnello (Sonic Youth, Madrugada), og temaet for albumet er forsøket på å eldes med verdighet, ifølge vokalist Craig Finn. I en pressemelding uttaler han også at albumet har mer dynamikk enn tidligere plater, at instrumenteringen er anderledes, arrangementene mer komplekse, og at de i mindre grad skjuler seg bak volum.

Til slutt litt snacks fra det forrige albumet til The Hold Steady, Boys And Girls In America, «Stuck Between Stations» live på Letterman:

Tags: , , , , ,

Del "The Hold Steady på nett med nytt album"
 

2 kommentarer på “The Hold Steady på nett med nytt album”

  1. Wuhuu! Dette gjorde dagen så uendelig mye lettere å hanskes med…..

  2. Marius Asp sier:

    … og nå er det klart at de kommer til Oslo igjen, 15. oktober. Litt skuffende på Hove i fjor, mye på grunn av ugreit spilletidspunkt og en hakket for svær og solbleika scene. Men den akustiske Mono-konserten var knæsj.

Legg igjen en kommentar