The Faces gjenforenes uten Rod Stewart

Medlemmene i Faces er enormt sugne på en gjenforening. Bortsett fra Rod Stewart. Derfor stepper nå Mick Hucknall fra Simply Red inn som ny vokalist. Da originalmedlemmene Ronnie Wood og Kenney Jones møtte engelsk presse, gjorde de det helt klart: de har ikke tid til å vente på at Rod Stewart skal bestemme seg for […]

Skrevet av:
Publisert 19:10 27 mai, 2010
Slik ser ikke The Faces ut i 2010

Slik ser ikke The Faces ut i 2010

Medlemmene i Faces er enormt sugne på en gjenforening. Bortsett fra Rod Stewart. Derfor stepper nå Mick Hucknall fra Simply Red inn som ny vokalist.

Da originalmedlemmene Ronnie Wood og Kenney Jones møtte engelsk presse, gjorde de det helt klart: de har ikke tid til å vente på at Rod Stewart skal bestemme seg for et eventuelt comeback som vokalist i The Faces. Så når det gjenforente bandet spiller på festivalen Vintage At Goodwood i august, er det med Simply Red-vokalist Mick Hucknall som vokalist. Glen Matlock fra Sex Pistols blir bassist, mens Ian McLaigan holder stand på keyboard.

Mange er overrasket over valget av Mick Hucknall som vokalist i The Faces, men selv sier de gjenværende originalmedlemmene at han overbeviste dem med sine vokale prestasjoner da denne noe spesielle versjonen av bandet spilte to låter live på en lukket konsert i London i fjor.  For mange vil det være vanskelig å forestille seg The Faces uten Rod Stewart i front, men om han noensinne lar seg lokke tilbake gjenstår å se.

Da Ronnie Wood og Kenney Jones stilte til intervju med Sky News, gjorde de det klart at Rod Stewart er sterkt ønsket, men at manageren hans sørger for å booke så mange solokonserter at han ikke får tid til en eventuell gjenforening med 70-tallskameratene sine. Og Wood, som har fått mer oppmerksomhet for unge kjærester og rusmisbruk enn musikken de siste par årene, kunne fortelle at han nå har vært rusfri i 60 dager. Se et utdrag av intervjuet her:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "The Faces gjenforenes uten Rod Stewart"
 

5 kommentarer på “The Faces gjenforenes uten Rod Stewart”

 1. Plonk sier:

  R.I.P. Ronnie Lane

 2. bjarte sier:

  Faces uten Rod? Ke???
  Hva blir det neste – Zeppelin med ny vokalist….

 3. Bjørn S. sier:

  Han var like stygg ihvertfall!

 4. Dan sier:

  Er ikke det et bilde av Gro Harlem Bruntland da???

 5. [...] et langt rockeliv i forskjellige bandkonstellasjoner. De mest kjente er vel The Jeff Beck Group, Faces og The Rolling [...]

Legg igjen en kommentar