Mike Skinner er nå blitt halvparten av The D.O.T. Foto: Promo

Mike Skinner er nå blitt halvparten av The D.O.T. Foto: Promo

The D.O.T. med musikkvideo

The Streets er oppløst, men frontmann Mike Skinner fortsetter å lage musikk som duoen The D.O.T. Se deres interaktive musikkvideo!

Skrevet av:
Publisert 16:00 16 desember, 2011

Vi kunne tidligere denne høsten melde at Mike Skinner ikke har gitt opp musikken, på tross av at The Streets nå er historie.

The D.O.T. er nemlig navnet på duoen bestående av Mike Skinner og Robert Harvey. Harvey er kjent som frontmann i det nå oppløste Leeds-bandet The Music, men også fra flere spor på det aller siste The Streets-albumet, Computers and Blues.

Tidligere denne uka kom den interaktive musikkvideoen til låta »Trouble», hvor også rapper Ghostpoet deltar. Musikkvideoen ble spilt inn live i ett opptak, og dermed fikk publikum muligheten til å stemme over hvilke elementer som skulle bli en del av videoen.

Det betyr blant annet at en gruppe cheerleaders vinner over en haug med baller, at stonehenge utkonkurrerer verdensrommet og at et boyband blir stemt inn i under opptaket.

Skuffelsen vil imidlertid være stor om du skulle håpe å fortsette å få høre en rappende Mike Skinner i The D.O.T. Engelskmannen har nemlig gjort det klart at han foretrekker å produsere musikk fremfor å rappe. Dermed står Skinner bak spakene, mens Harvey har tatt på seg rollen som vokalist.

Videoen til «Trouble» er del tre av The RizLab Project, som, snodig nok, rullepapirprodusenten Rizla står bak. Der kan du også se Jamie xx og Friendly Fires fremføre noen av sine egne låter på ukonvensjonelt vis.

The D.O.T.s debutalbum er ventet i løpet av 2012, men ekstra nysgjerrige kan allerede høre 14 låter – med tilhørende videoer – på duoens hjemmeside.

Tags: , , , , ,

Del "The D.O.T. med musikkvideo"

Legg igjen en kommentar