The Black Keys til Øya

The Black Keys til Øya

Lydverketfavoritt til Middelalderparken.

Skrevet av:
Publisert 8:51 14 februar, 2012

The Black Keys, bandet vi i Lydverket har brukt noe energi på å skryte opp i skyene, kommer til årets utgave av Øyafestivalen.

The Black Keys: El Camino.

Akkurat som oss i Lydverket liker Øyafestivalen The Black Keys-albumet El Camino.

Akkurat som oss har festivalen trykket bandet siste album, El Camino til sitt bryst og har lykkes i å få bandet til Oslo. Fredag 10. august spiller de i Middelalderparken.

- Vi klarte det endelig! Et av banda som har vært ønska absolutt mest av vårt publikum i det siste, er amerikanske The Black Keys, skriver festivalen i en pressesmelding.

- Det å få duoen til Norge har blitt vanskeligere og vanskeligere, i takt med at bandet har blitt sinnssykt store i USA og Storbritannia. Nå er det klart at de spiller på vår største scene fredag 10. august. Vi veit det er mange som gleder seg, skriver de videre.

Festivalen hevder de gjennom flere år har forsøkt å få bandet til Norge, men er fornøyd med at timingen ser ut til å bli spesielt god i 2012.

- Deres siste album, El Camino, har gitt dem et stort publikum i Norge. Vi tror den norske fanskaren vil vokse seg enda større i månedene som kommer.

The Black Keys, «Lonely boy»:

Tags: , ,

Del "The Black Keys til Øya"
 

4 kommentarer på “The Black Keys til Øya”

  1. [...] The Stone Roses, Bon Iver, Florence + The Machine, Dâm-Funk, Björk, Susanne Sundfør, Ane Brun og The Black Keys på [...]

  2. [...] Black Keys kommer til Norge for første gang på lenge når de skal spille på Øyafestivalen i Oslo i August. Duoen fra byen Akron i Ohio og USA er i løpet av de siste 10 åra blitt et av verdens [...]

  3. [...] Black Keys kommer til Norge for første gang på lenge når de skal spille på Øyafestivalen i Oslo i August. Duoen fra byen Akron i Ohio og USA er i løpet av de siste 10 åra blitt et av verdens [...]

  4. Fy faen som jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar